• Muhabbet
  • Sabah sabah şeytanla uyanmış

• Düzenlendi

Selam kızlar bugün pazar ben koca olcak adamın tatili olsun istemiyorum adam şeytan oluyor her pazar akşama kadar yatar 4 de kalkar bugün de 2 de kalktı banyoda havlu yokmuş sesiz sesiz küfür ediyor duyuyorum . Kahvaltı yaptı tek başına az önce bende kahve yaptım oturdum ona yapmadım tarak fırlattı öbür koltuktan sonra güldü bende geri attım tarağı kafasına bu sefer elindeki telefonu fırlattı bana bende aldım onun telefonunu yere attım senin telefonun nerde bak onu nasıl paramparça etcem dedi bende bağırdım . Sen almadın anan baban almadı o telefonu ben aldım . Git anangile yedir sen paranı ezik dedim . Parmağında oynatıyorlar seni mustah sana ezik git al o parayı sana ailene yediremem ben parayı dedim sanki kendi aldı bana o telefonu da nerde kırcam diyor şerefsşze bak . Suratsız kalktı elinde telefon camış gibi uzanıyor bağırıp duruyor . Kalkınca dedi gezmeye gidelim diye bende gidelim çocuklarla dedim onların ne işi var diyor bende dalga mı geçiyorsun niye gidelim diyorsun dedim anneme bırakcaz çocukları diyor anasından da nefret ediyorum

sizene bende nefret ederim de bi yandan da güzel ama 😁

sizene ayy bende bende yaa yapamıyorum ben öyle bisey olmamış gibi yaa nasıl yapıyorlar hayret ediyorum