benneymisim Şöyle ki bu Cesurluk hep vardı ama elbette çekinme utangaçlık oluyordu. Zamanla ilişkide isteklerimizi öğrenmiş olduk ve ona göre ilerledik. Biribirimizden çekinmeden isteklerimizi anlattık yön verdik. Konuştukça utangaçlık da gitti bir süre sonra ve daha heycanlı ilerlemeye başladı ilişkimiz.
Bunu nasıl söyleyebilirim 🥹
lolopoo of hem de nasıl 🤭 hep sayenizdee gerçekten gaza geldimm. Bi dahakin de benim kocaya çalışmam lazım kendime hedef koydum bunu da aşarsam tamamım 😂
SuVeAtes maşallah darısı tüm utananların başına o zaman 🧿😂 bi de konuşmak gerçekten işe yarıyormuş konusunca gözünde daha normalleşiyor her şeyy
benneymisim Evet burda eşine de is düşüyor. Dediğim gibi birbirinizi dinlemeniz lazım ona göre hareket etmeniz lazım ki istediğinize ulaşın
SuVeAtes eşim dediklerimi yaptı şimdi benim de ona adım atmam lazım. Gerçi o benden bi şey istemedi söylemedi ama ben de yapmak istiyorum cesaret bulursam 🥹
benneymisim hadi bakalım bekliyoruz senn yaaparsınnn ☺️🥰
benneymisim eşinle nasıl konuştun isteklerini nasıl dile getirdin bende utanıyorum ya
minikooo ben o kadar utangacım ki bu konuda ben yaptıysam herkes yapar bacım. Önce 2-3 haftadır kendimi hazırlıyorum bu fikirleri normalleştirmeye çalısıyorum. Burda bir sürü post okudum, evde daha güzel giyinmeye başladım, eşime daha tatlı anlayışlı davranmaya başladım. Evde durduk yere öpmeye başladım sonra birliktelikte bi tık daha rahat oldum. Sonraki adımım seksi kıyafet sonrasında kostüm giymek oldu ilk defa🤭eşim sordu zaten bu değişim nasış oldu falan fark etti. İlk başta bi şey demedim geçiştirdim öylesine içimden geldi vs bikaç kez kendisi dile getirdi bu aralar şöylesin böylesn merak ettim ne oldu falan dedi en son kahve iciyorduk konustum ben de cinsel hayatımız durgun ve genciz ama buna yeterince önem vermiyoruz zaman ayırmıyoruz diye evlilik icin bu önemli bi konu mesela ben ilişkide orgazm olamıyorum dedim ay öyle konusurken konu geldi o söyledi ben söyledim genel olarak böyle. Ama onu suclamadım yani zevk alıyorum fakat o noktaya tam gelemiyorum cünlü cekiniyorum aşkım seni yönlendirmem gerek aslında yapamıyorum dedim o da sen beni yönlendir o zaman bu sefer öyle deneyelim falan dedi🙈 2-3 hafta demiştim ya eşimle konusama kadar o sürede her seferinde kendime ben yönlendircem diye telkin veriyordum fakat yapamıyordum sadece birlikteliklerde ön sevişmeyi daha uzun tutalım demiştim daha uzun olmaya başladı en son da konustuktan sonra yönlendirmeme gerek kalmadı zaten. G noktasına kadar konustuk ilk defa bunları konustuk böyle rahat olduk. Hep burda yazılanları okudum esra ezmecinin kitabını aldım iz bıraktıgın kadar varsın. konustukca okudukca kafamda normalleştrdim hala çekingenim ama cok daha iyiyim şu an eşim de memnun bu şekilde
benneymisim aşkım sevindim senin adına inan saydıklarının çoğunu zaten yapıyorum fantazi giyimler falan filan ful aslında yatak süremizfe uzun ben orgazm olmadan bırakmaz da öyle kalsamda ertesi gün telafi eder olmadığımda da davranışlarımdan anlar beni bıraktın öyle diye yalandan küserim 😅 aslında benim söyleyemediğim şey oral 🫢🫢 o çok hoşuna gider ona yaparım he şuana kadar hiç bana yap demedi spantone gelişiyor onun istediğini anlıyorum yapıyorum. Ama o bana hiç yapmadı bende yap diyemiyorum 🫢🫢🤐🤐🤐
minikooo ay sen yapıyosan ona da yaptır kız ben mesela yapmaya utanırım o yapsa kaparım gözümü dmdmdk ben yapamıyorum da yapmıyo da nasıl yapsam başlatsam ve utanmasam diye düsünüyorum 😂 sen nasıl yaptın ilk yaparken utanmadın mı meselaa taktikk🤭 bence söyleyemiyosan oyun uygulamalarını indir çark fakan çevirme oluyo ya oral pozisyonu ona gelir illa ona gelince yapar yapmam derse konu oraya gelmis olur konusursunuz?? Sex ruleti falan uygulama adı ben bi bakmıstım ckdkd
minikooo bi de istediğini nasıl anlıyosun ben ona yapıp başlatmak istiyorum ama hiç aşapı falan inemiyorum. Ben yapsam bence o da yapar ya da o yapmazsa ben de bi daha yapmam cnddnsk
benneymisim aaaaa hangi uygulama kız yüklim ücretsizmi 😅 aşkım valla senelerce hiç yapmadım konu hiç açılmadı sonra bir arkadaşımdan konu açıldı nişanlısı ondan istemiş evlenince yaparmısın gibisinden sonra baktım ilişki esnasında istyo gibi yaklaştırmaya çalışıyo filan 😅😅 öyle başladı utanıyo insan ilk ama yüzüne bakma 😅
benneymisim ay eşin yapmaya müsaitse sen istemeden yapar sen ona yaptıktan sonra benimki daha istediğini belli etmedi dediğim gibi bende banada yap diyemitoiiyoeum bir desem yapmam dese bende hayatta ona yapmam
minikooo ücretli ama deneme sürümü var güzel bi uygulama indir kurcala azıcık seks ruleti adı bi de sex action gibi bi şey vardı o ücretsiz diye biliyorım ama diğeri daha güzsl 😂 ya da zar al kart falan al onlarda da pozisyonlar oluyo ya oral falan da oluyo kartlarda illa eşine denk gelir 😅
minikooo hiç yapmadı valla istemiyo mu acaba sanki bu ara kendisi isticek gibi böyle bi yaklaştırmaya çalıştı bi iki ama o kadar cmdkd merak ediyorum bi yandan beceremeyip rezil olmak da var 😂
benneymisim yok kız beceremicek ne var 😅 istersen öğrenme amaçlı video izle derim ben
vahsikelebekk aşkımm yaptım aynı dediğin gibi dün gece ilk defa🙈 aynı tarif ettiğin gibi dudaklardan öperek aşağı doğru indim of cesaret toplayana kadar beş saat öptüm adamı dndndja gerçekten de çok hoşuna gitti zaten ağzımı aramıştı iki üç gün önce sen istersen ben sana yaparım demişti baktım o da istiyo ben hiç ben sana yaparım falan demedim direk daldım😂 burda tiksinirim yazanları okuyodum midem bulanıyo falan yazıyolar korkmuştum ama hiç tiksinmedim ben belki senin dediğin gibi yaptım hepsini almadım diyedir 🤷♀️
vahsikelebekk ama kısa sürdü heyecanlandım ilk sefer ya boşalmamı istemiyosan devam etme dedi bıraktım ben de 😂 hatta sonrasında da ilişki normale göre biraz daha kısa sürdü alışır herhalde 😂
benneymisim çünkü erkekler dayanamıyor oral yapılırken ondan kısa sürmüştür. Senin de zevk alıp almaman önemli mesela benim çok hoşuma gidiyor bazen orgazm oluyorum eşime oral yaparken. Zevk almıyorsan da zamanla oturur diye düşünüyorum. Eşinin alışması zaman alabilir ama buna cinsel hayatınız rayına oturursa alışacağı için bu hareketlerin ön şevişmeyi güçlendirir🌝