benneymisim gerçekten bende burayı keşfettikten sonra daha çok cesaretlendim ve bir şeyler öğrendim iyi ki keşfetmişim bu arada yeni evliyim derken 1 senelik çok çok yeni değil 🤣🤣🤣
Bunu nasıl söyleyebilirim 🥹
Sutlucikolati Ne zaman başlıyoruz o zaman lets go
SuVeAtes ben pazartesi baslamistim dun kacamaklarim oldu ama devam 🥺
- Düzenlendi
Sutlucikolati başlangıç günü tartı fotoğrafı koy kenara, bakalım ne kadar zamanda ne kadar gitmiş
SuVeAtes aa yapmadim kiz onu foti cekmedim ama 76.30ile basladim 😅
Sutlucikolati ay kilolarımız da yakınmış durun bi post açıp etiketleyim
birkelebek olsun yine iyii ben de burda cesaretlendim bu postun altında kızlar cesaretlendirdi. 1 ayda altı yedi tane fantezi kıyafet aldım😂😂
benneymisim canım hangi siteden aldın bende almayı düşünüyorum
ceren1998 trendyoldan canım fantezi giyim yazınca bir sürü çeşit çıkıyor
benneymisim bu arada sen baya cesaretlenmişsin okuduğuma göre yani neler neler yapmışsınız 😂😂😂 ben hala cesaret edemedim ona 🥺 eşimde teklif etmedi hiç zaten nedense istemez gibi geliyo
birkelebek evet 🙊 benim sorunum utanmaktı zaten bi kere aşınca onu yani bi kere yapınca devamı geliyo aşkım 😂 tiksinme vs olsaydı her seferinde sorun olurdu belki ama burdan gaz alınca ben bi de eşimle konusunca yapabildim😂 sen tiksindiğin için mi cesaret edemiyosun
benneymisim yok tiksinmiyorum henüz denemedim ama düşününcw bile utanıyorum ama tiksinme yok bende eşim istese yaparım sanırım ama oda hiç öyle istiyor gibi davranmadı sen nasılsın şuan ilerlediniz mi baya 😂
birkelebek ay ben de aynı senin gibiydim bakma onlar söylemese de istiyolar ben de istemiyo herhalde falan diyodum dünden meraklıymış meğer kendisi ağzımı aradı baktı ben de sıcak bakıyorum canına minnet😂 sen sohbeti muhabbeti oralara getirmeye çalış ya da yatakta oralara yaklaş biraz yıldız çak o alır mesajı 😂
benneymisim yok derse çok kötü hissederim yaaaa jfjfjf ama denicem galiba adım atıcam reglim şuan 😬