mrvehl gerçekten bizim de öyle benim de bebeğim kücük ben de bazı şeyleri yeni öğreniyorum ve aşıyorum. Daha yeni bakmaya ve dokunmaya başladım bu sene😂 Dediğin gibi geceleri vakit oluyor Allahtan eşim anlayışlı gerçekten şimdi bazı şeyleri konuşmaya da başladık. O da benim çekingenliğimden bazı şeyleri söyleyememiş istememiş zorlamak da istememiş ama artık ikimiz de daha cok özen göstermeye çalışıyoruz ben de gerçekten yeni yeni gerçek anlamda haz alıyorum. Hala orgazm olamadım ama ikimiz de çabalıyoruz her seferinde inanıyorum olucak 🙈😂 teşekkür ederim💖

birkelebek kız en azından yeni evliyken burayı keşfetmişsin benim yazık geçen dört seneme diyorum😂🥲 her şey varmış burda bilmediğin şeyleri sorma şansın var normalde arkadaşıma falan hayatta soramam ben😂

mrvehl bu aydınlanmalar bebek doğmadan olsaydıı o zaman işte olay olurdu da napalım geç olsun güç olmasın diyelim🥲🥰

benneymisim ben de çok geç farkettim bazı şeyleri cinsellik hep ayıp gibi öğretildiği için çok kapalı kaldık bazı şeylere

benneymisim gerçekten bende burayı keşfettikten sonra daha çok cesaretlendim ve bir şeyler öğrendim iyi ki keşfetmişim bu arada yeni evliyim derken 1 senelik çok çok yeni değil 🤣🤣🤣

SuVeAtes ay ben varım yarın başlıycam hatta post açalım altında konuşalım yaptığımız detoksları yediklerimizi atarız yaparız yaaaaa

basak23 Çok iyi olur toparlanalim da başlayalım

• Düzenlendi

Sutlucikolati başlangıç günü tartı fotoğrafı koy kenara, bakalım ne kadar zamanda ne kadar gitmiş

birkelebek olsun yine iyii ben de burda cesaretlendim bu postun altında kızlar cesaretlendirdi. 1 ayda altı yedi tane fantezi kıyafet aldım😂😂

ceren1998 trendyoldan canım fantezi giyim yazınca bir sürü çeşit çıkıyor

benneymisim bu arada sen baya cesaretlenmişsin okuduğuma göre yani neler neler yapmışsınız 😂😂😂 ben hala cesaret edemedim ona 🥺 eşimde teklif etmedi hiç zaten nedense istemez gibi geliyo