Kimler nerden,evli mi ,çoluk çocuk var mı adınız nedir ?
Ben başlıyorum 😁🫶
Adım Gamze evliyim, bir tane kızım var antalyada yaşıyorum ❤️
Hadi tanışalım kızlar
Hellooo 😍😍
Üstte kalsın ⬆️⬆️⬆️
suprizyumurta ismim yazıyor zaten 1 oğlum var biri de yolda elbistanlıyım evliyim🙂
suprizyumurta adım lagertha 30 yokum ama 29 varım bir oğlum var 33.ayında 36 haftalık kızım yolda Mersin’den katılıyorum 🤣🤣
suprizyumurta İsim veremeden 25.5 26 olucam yaşındayım 😁 şehiri de söyleyemiyorum Türkiye’den katılıyorum 😁 kızım var
Adım yazıyor. Maalesef evliyim. Bir oğlum var. Yakında donuna kadar alıcam o adamın 😌😌😌
lgrth lagertha ne demek türk müsünüz?
SuVeAtes şehrını bile niye söyleyemiyorsun merak ettim 🫣
hayatsevinceguzell dalga geçmiş ya 😂 lagertha diye isim mi olur 😂
Biyiklim neden olmasın ben şimdi sana çok saçma sapan isimler söylerım ağzın açık kalır 🙃 belki anne yada babası yabancıdır olamaz mı?
Biyiklim şimdi araştırdım lagertha diye isim varmış günümüzde Norveç olarak bilinen yerden bir Viking hükümdarı ve kalkan kızıydı ve ünlü Viking Ragnar Lodbrok’un bir zamanlar karısıydı. yazıyor
hayatsevinceguzell vikinglerden kalma olsaydı olurdu ama değil ki 😂
hayatsevinceguzell olabilir ama sanmam yabancıdır bizden biri 😀
Biyiklim en azından böyle bir isim mevcut onu anlatmak istiyorum viking yada değil isim var mı var
hayatsevinceguzell
Vikingler ragnarın karısı. Oyun nickinden kalma değil mi 😀 lgrth
belladonna evet google amca öle dedı araştırdım
suprizyumurta isme kendi ismimi kullanmıyorum ama happymom da Tomris ismim burda da onu kullanayım 😄 Evliyim bir de bebişim var Göktuğ Börü, onunla uğraşıp duruyorum 🥰
suprizyumurta Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim adim mine😂 27 ye gircem egeden selamlar