suprizyumurta 32yaşındayım, 9yıllık evliyim, 2oğlum var, Türkiye’deyim egede. Bu kadarı yeterli💚
Hadi tanışalım kızlar
suprizyumurta merhaba ben kukuliii memnun oldum 🤝😁
hayatsevinceguzell tanıyan çıkar mümkün olduğunca gizli kalmam lazım momdan kidsten insanlar var
belladonna evet tam olarak öyle clash of clans pub g falan onlarda öyle geçiyorum hep yaklaşık 10 yıllık nick 🤣 savaş oyunları olunca yakıştırdım bir kadın çok güzel ya 😂😂😂
hayatsevinceguzell Vikingler ragnarın karısı 😂 ergenken dizi çok izliyordum savaşçı ve güzel bir kadın olunca oyun nicklerinde kullandım burda da anonim aklıma o geldi
Biyiklim anonimlik mi kalır kız öyle 😅 96 senesinin en yaygın isimlerinden biri ama 😅
Biyiklim Vikinglerinde soyu Türklerden geliyor diyorlar ama bilemiyorum 😅
hayatsevinceguzell doğru valla ben ne isimler gördüm farklı şehirlerde yaşaya yaşaya 😂
lgrth
Kadın güzel ama oyunlara İngiliz ben 😅
belladonna diziyi izlerseniz zaten neden böyle bir şey seçtiğimi çok iyi anlarsınız 😅😅
mineeeee Allah bagislasin canım memnun oldum 🌸🫠
lgrth oyy maşallah Allah bağışlasın canım memnun oldum çok görüyorum sizide buralarda 😁🌸
SuVeAtes ayy niye kizz nolacak nerelisin 😁
firdevskartal Hakkınızda hayırlısı olsun cnm üzüldüm ama degmiyorsa tabi en iyisi o
lgrth kizz ee o zaman gerçek adın ne bende diyorum nasıl yaa nickinin gerçek adın olmadığını görmüştüm nicklerin anlami adlı postta 🤣🤣🤣
suprizyumurta amin aktif takıldığım tek yer 🙂🙂
suprizyumurta anonim kalamam öyle 😅
suprizyumurta öncelikle selam canoşki
Evliyim bir kızanım var adım sanem istanbul da yaşıyorum tanıştığımaa memnun olduumm 😙🫂❤🔥
mineeeee aa hemşehrim😂