incinmissindedi belengaz23 prezervatif ile o yüzden çok şaşırdım bebek beklemiyordum oda beklemiyordu. Şuan konunmuyor gerçi birlikte te olmuyorum.
Bahtsizbedevi_ incinmissindedi daha dikkatli oluyorum şimdi eşim işteyken indirip bakıp geri siliyorum
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ ayn ayn öyle yap bide yapabiliyorsan, msj at istersen senin o postunu silsinler. Ne olur ne olmaz neler konustugunu merak edip indirip okuyabilir
lgrth Bahtsizbedevi_ kendi adın olmasa inkar ederdin burda ki şeylerden bilgi ediniyorum diye 😅 erkekler işte kendileri gezer tozar sosyalleşir sıra kadına gelince kıskançlık tahammül edememe
Bahtsizbedevi_ lgrth aynn bide senin adını gördü bumu sensin diye soruyo bende yok bu değil diyince baktı benim adımı gördü en son yorumumu gördü @kukulii87 ye yapmıştım son yorumumu onu görünce anladı sen olmadığıma 🤣
perimasali802_ Bahtsizbedevi_ postlar silinmiyor canim sadece hesap silinir Kimliğiniz gizli zaten pek bir önemi yok
Bahtsizbedevi_ kukulii87 canım eşim burayı biliyodu daha önce fakat yorum yaptığımı bilmiyodu onu gördü ve uygulamayı sildirdi bende eşim işteyken ara ara indirip girip tekrar geri siliyorum olay tam olarak bu