mineeeee aaaa bende afşin 😂😂
Hadi tanışalım kızlar
Bahtsizbedevi_ neden izin vermiyor ki kullanmana ? Burada ne guzel kafa dağıtıyoruz işte
Sutlucikolati aşkım benimki biraz geri kafalı anlamaz
Sutlucikolati bide ailesi ve kendi hakkında konuşunca zoruna gidiyo beyefendinin normal hayatta bile ailesinin arkasından atıp tutar konuşur bana ama ailesiyle bi tartışmamız olursa beni değil ailesini korur bana karşı savunur böylede bi karaktere sahip
Bahtsizbedevi_ nasılsın kız görünmüyon neler yapıyon😂
lgrth iyiyim aşkım napim iş güç çoluk çocuk koşuşturmaca sen napıyon nasılsın görüşmeyeli😁
Bahtsizbedevi_ gün sayıyorum başka bir şey yok gergin bekliyorum 😂
Bahtsizbedevi_ anladım aşkım ama boyle de cok zor olur ya nasil tahammül ediyossun
lgrth rabbim bi avazda bi sancıda kurtarsın canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin bebiş🌺
Sutlucikolati zor ama bi şekilde yaşıyorum bu hayatı benimde kaderim buymuş deyip susup oturuyorum
Bahtsizbedevi_ aminnn 🌸🌸
Bahtsizbedevi_ bazı şeyler bizim elimizde susup oturunca kader mi oluyor yine kızıyorum sana bak 🥴
lgrth aşkım birazda çocuklar belimi büküyo ilerisini düşünüyorum nasıl olur acaba diye
Bahtsizbedevi_ bence kabullenmemen gerekiyor
Bahtsizbedevi_ istersen her şeyi yaparsın..çocuklar nelere şahit olup büyüyorlar onların geleceği bu koşullarda nasıl olcak peki 🥲
lgrth gerci dile kolay 6 cocuk hangisine baksin gidip nasil calissin ohooo cok zor ama imkansiz degil
Sutlucikolati asla imkansız değil kadın isterse her şeyi yapabilir
lgrth inan hiç bilmiyorum ben ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum artık ruhsuz bi şekilde yaşamaya devam ediyorum aslında ben ölüyüm ağlayanım yok sadece çocuklarım için ruhsuz bi şekilde ayakta durmaya çalışıyorum 🥹
Sutlucikolati 6 değil 5 çocuğum var vede yaramazlar hiçbi yerde rahat edemiyorum Allah var annem kardeşlerim sesini çıkarmaz gittiğim zaman ama ben rahat edemiyorum
Bahtsizbedevi_ ya işte sen böyle devam ederken bir bakıcan 6. 7. Çocuklar olmuş iyice çıkmaza girmiş olucan kolay değil ki yaşadıkların kim olsa çekemez bu kadar