Sutlucikolati bide ailesi ve kendi hakkında konuşunca zoruna gidiyo beyefendinin normal hayatta bile ailesinin arkasından atıp tutar konuşur bana ama ailesiyle bi tartışmamız olursa beni değil ailesini korur bana karşı savunur böylede bi karaktere sahip

lgrth iyiyim aşkım napim iş güç çoluk çocuk koşuşturmaca sen napıyon nasılsın görüşmeyeli😁

lgrth rabbim bi avazda bi sancıda kurtarsın canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin bebiş🌺

lgrth aşkım birazda çocuklar belimi büküyo ilerisini düşünüyorum nasıl olur acaba diye

lgrth gerci dile kolay 6 cocuk hangisine baksin gidip nasil calissin ohooo cok zor ama imkansiz degil

lgrth inan hiç bilmiyorum ben ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum artık ruhsuz bi şekilde yaşamaya devam ediyorum aslında ben ölüyüm ağlayanım yok sadece çocuklarım için ruhsuz bi şekilde ayakta durmaya çalışıyorum 🥹

Sutlucikolati 6 değil 5 çocuğum var vede yaramazlar hiçbi yerde rahat edemiyorum Allah var annem kardeşlerim sesini çıkarmaz gittiğim zaman ama ben rahat edemiyorum

Bahtsizbedevi_ ya işte sen böyle devam ederken bir bakıcan 6. 7. Çocuklar olmuş iyice çıkmaza girmiş olucan kolay değil ki yaşadıkların kim olsa çekemez bu kadar