Bahtsizbedevi_ ha 5 ha 6 😅😅eger annen çocuklara bakarsa sende çalış bosan nereye kadar boyle su uygulamaya bile girememek ne demek ya
Hadi tanışalım kızlar
lgrth aynenn öyle 👌👌
Sutlucikolati canım elimde değil yapamıyorum okadar bağlanmışımki ona 14 yaşımdan beri onunlayım ilklerimi hep onda yaptım depremde bile annemin yanına gittim 1.5 ay ayrı kaldım yapamadım onsuz uyuyamıyodum bile yanımda değil diye
Bahtsizbedevi_ ne diyim ki canım baska bi cozum yolu aramalisin o zaman
Sutlucikolati düşünüyorum ama maalesef bulamıyorum hiçbi çözüm yolu
Bahtsizbedevi_ oturup konus dicem cok bi faydasi olur mu emin degilim
Sutlucikolati oturup ne konuşacamki
Bahtsizbedevi_ bu hareketlerinin doğru olmadigini hapis hayatinda gibi hissettiğini konus
- Düzenlendi
Sutlucikolati canım eşim ve ailesine göre onlardan başka kimse namuslu doğru temiz sorumluluk sahibi düşünceli güvenli değil anladınmı bi tek kendileri namuslu edepli sorumlu güvenilir doğru temiz nesini konuşacam ben onunla bişey yapmadığım halde bana güvenmiyo mesela borcumuz var dedimki annemin yanına gönder beni çocuklarla sende burda borcunu öde bitene kadar orda kalım bana dediği şey ben senle annene güvenmiyom seni gönderirsen memleket üstünden geçer yatmadığın kimse kalmaz ya arkadaş yapacak olsam senin yanındada yaparım diyorum veya depremde gönderdin 1.5 ay kaldım ozaman yapardım diyorum hala bana diyoki gönderirsen memleket üstünden geçer güvenim yok sana ee ben bu adamla ne konuşayım
Bahtsizbedevi_ sen nasil dayaniyosun Allah askina ne diyim ki ben cok cok zor isin
Sutlucikolati benim yerimde bi başkası olsa bi saniye bile durmaz bunların içinde daha bide beni beğenmiyolar haspamlar
Bahtsizbedevi_ amaaan bosversene kendilerine baksinlar dedigin gibi
Sutlucikolati aynen bende öyle yapıyorum zaten kişi kendinden bilir işi deyip umursamıyorum
vahsikelebekk bende 31 im 🥲 ama en güzel yaşlar bence yaz daha oturaklı tecrübeli daha sakin yaşlar kendini tanıyan,bilgili vs.
Bahtsizbedevi_ bu nasıl bisey yaaa narsistlerin de narsisti bu adam ya
- Düzenlendi
suprizyumurta daha kötüsü aslında ailesi doldurmasa eşimle çok mutluyuz ama o şeytan ailesi doldurunca aramız bozuluyor tartışma çıkıyo
- Düzenlendi
suprizyumurta Adım İlayda bir tane kızım var İstanbul’da yaşıyorum yeni geldim bu uygulamaya 🥹
Bahtsizbedevi_ ne diyeyim cnm sen daha iyi bilirsin tabi ama çok zor yaa hayatın hep böyle mi geçecek esinle konuşmalisin bence durumun ciddiyetini olduğunu
- Düzenlendi
klp hosgeldiniz memnun oldum 🫶🌸 Allah bağışlasın 🙏
@suprizyumurta Adım hasret, muğla’da yaşıyorum bi oğlum var burda yeniyim. 🤗