Sutlucikolati canım elimde değil yapamıyorum okadar bağlanmışımki ona 14 yaşımdan beri onunlayım ilklerimi hep onda yaptım depremde bile annemin yanına gittim 1.5 ay ayrı kaldım yapamadım onsuz uyuyamıyodum bile yanımda değil diye

Sutlucikolati canım eşim ve ailesine göre onlardan başka kimse namuslu doğru temiz sorumluluk sahibi düşünceli güvenli değil anladınmı bi tek kendileri namuslu edepli sorumlu güvenilir doğru temiz nesini konuşacam ben onunla bişey yapmadığım halde bana güvenmiyo mesela borcumuz var dedimki annemin yanına gönder beni çocuklarla sende burda borcunu öde bitene kadar orda kalım bana dediği şey ben senle annene güvenmiyom seni gönderirsen memleket üstünden geçer yatmadığın kimse kalmaz ya arkadaş yapacak olsam senin yanındada yaparım diyorum veya depremde gönderdin 1.5 ay kaldım ozaman yapardım diyorum hala bana diyoki gönderirsen memleket üstünden geçer güvenim yok sana ee ben bu adamla ne konuşayım

Bahtsizbedevi_ ne diyeyim cnm sen daha iyi bilirsin tabi ama çok zor yaa hayatın hep böyle mi geçecek esinle konuşmalisin bence durumun ciddiyetini olduğunu

klp hosgeldiniz memnun oldum 🫶🌸 Allah bağışlasın 🙏

• klp bunu yanıtladı.