Mrb ben ilk defa üye oldum 2 oğlum var ve 3 cüyü istiyoruz 1 yıl 7 aydır sadece kimyasal gecirdim başkada olmadı bu ay ovulsyon yapmak istedim bugün koyulugu gördüm ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bilen yardım edebilir mi?

1233 ovulasyon testi yapiosan ve pik gorduysen degerlendireceksin yumurtlama zamani gün aşırı ilişki olacak

1233 sen ve eşin hiç muayene olup tahli verdinizmi hormon ve eşin sperm tahlilinde baksaydi

Bende pcos var eşimin sperm tahlilleri iyi dr tıkanmıs olma ihtimali ne karsı alttan serum sıktı acık dedi histereskopi değil başka yöntem dedi deprem bölgesi olduğu için acaba korkudan eşin kısır olmuş olabilir dediler çevre ama de İ tahlıller iyi dedi bir tane de kimyasal olduğu için bişey oldugunu düşünmüyorum

1233 çevrene bakma sen ağzı olan konusuyo pcosta stres çok etkili stres yapma kilon varsa diyet yapabilirsin folik asit kullan ve kafana hiç takma her nasip vaktine esirdir rabbim gönlüne göre versin bende pcosluyum adetlerim çok düzensiz ama 2 evladm var Rabbim sanada tattirsin

1233 pik gördüysen gün aşırı değerlendir bacım hatta ertesi günü de değerlerdir ben pcosluyum adetimi bekliyorum bende tekrar başlicam ovulasyona diyet de yapıyorum kilom biraz var diye ve yumurtalıklarım çalışmasını desteklemek için ilaç harici bide testere dişli aslan pençesi 😄 kürünü yapmaya başlicam ilaç harici doktorum yapmamı önerdi. Rabbim inşallah istediğin şekilde hayırlı zamanda nasip etsin🤲🏻

Aminnnn inşallah çok şükür anne diyenim var en azından ama bir tane daha olsa çok mutlu olacam cocuklarımda büyükler çok istiyorlar ama nasip Rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın inşaALLAH