• +18
  • Ters ilişki

Kızlar eşiniz sizi arkadan yani ters ilişkiye zorluyor mu yada ters ilişki yaşayan var mı?

Biyiklim bnmki de istiyor yok deyince tm diyor ama bir dahaki nde yine söylüyor sürekli şansını deniyor bir süreden sonra mı acaba mı dedim yapsam mı yani. Ama aşırı korkuyorum yaaa

rouge_ yapanlar nasıl yapıyor acaba ilkinden sonra tekrar acır mı acaba ilki için kapak lazm ay kaç gündür niyetli gibiyim ama işte korkuyorum

1424g acır her seferinde acır çünkü orası bunun için uygun degil oyle olsa ilişki içinde üretilmiş olurdu ve hepimiz yapardık dkdk bir kere yanlışlıkla girer gibi oldu ben varya agladım agrıdan hastaneye götür beni diye yerimden kıpırdayamadım 2 gün agrı cektim eşimle küstüm adam vicdsn azabından kafayı yedi biraz daha özür dilese adını özür dilerim koyacaktım valla

1424g yani beni yanlış anlama ama zaten problemli giden bi ilişkin var eski postlarından hatırladığım kadarıyla yorumluyorum sağlığına zarar verecek olan birşeyi sırf eşin istiyor diye yapmak ne kadar doğru olur sence

basak23 tam eski ben yorumu bu aynısını derdim ama old’lar bilir ki eşim istiyor diyenler lincten cekindigi için söylüyor aslında kendileri de istiyorlar çünkü özellikle burda kimse istemedigi seyi zaten yapmıyor biz cozduk artık öyle yorumlar yapmıyoruz gozlemim bu sende anlayacaksın zamanla😂(isteyedebilir bu arada saygı duyuyorum )

rouge_ bu arada bende saygı duyarım isteyebilir ona yorum yapmam asla ama eskileri hatırlayıp bu yorumunu görünce tutamadım kendimi 😂😂😂

basak23 işte haklı bir yorum bende öyle derdim💯 bizim kızlar istemedikleri hic biseyi yapmıyorlar merak etmeyin😂

1424g Biz yeni evliyken deneme hatasnda bulunduk tabi ozamanlar perideden haberim yok soramadm meraktan deneyelim dedik daha giremedi bile tam böyle bir acı yokk yokk , eşim benm ağladığımı görünce zaten bir daha da denemeyiz asla dedi ondan sonra biz de lafı geçmedi hiç, bana sorarsan hem dini açıdan hem sağlık açısından hiç bulaşma

1424g
                  Hiç yaşamadık, eşimin de böyle bir isteği yok. Buradan okudum kadarı ile seven de var sevmeyen de..

1424g Biz çok nadir de olsa yapariz. Bazen ben isterim bazen o. Değişiklik oluyor. 😂

1424g eşin istiyor diye yapma, hem çok acıyormuş öyle diyorlar eşin her istediği de yapılmaz yani