• +18
  • Ters ilişki

1424g Kayganlastirici kullanıyoruz. Diğer türlü mümkün değil. İlk girerken biraz acıyor sonra alışıyorsun hatta zevk almaya basliyorsun. ❤️

1424g inan bana eşin istiyor diye yapmana deymez ben de eşim 5 yıldır evliyiz ve her zaman istedi her ilişki esnasında da dile getirdi en son artık dama dedi bende birkaç ay önce yaptık ben pert oldum acıdan ama o zevkine baktı ve bir kereyle de kalmıyor sonra hep istiyorlar eşim sonradan da birkaç sefer istedi yaptıkta çünkü yapmasan sex esnasında resmen boşalayım da bitsin havasına giriyordu geçen en son konuştuk daha yeter yapmam dedi ama inanırsan 😒 yapma bacım yapma her açıdan olmaması gereken birşey ben o kadar pişmanım ki yaptığıma 🤦🏻‍♀️😶

herda yok hic cıkmıyorum hep burdayım bir gozum acık uyuyorum postları okuyorum falan dkdkd

aysglhale bazen bende çok merak ediyorum ama korkumdan sesimi çıkaramıyom yaa acıdan zevk alıyo musunuz o an

papatyakadin bende öyle bir defa yanlışlıkla denk geldi sadece sürtündü hemen kanadı çok ağlamıştım

1424g ayyy yemin ederim ben acacaktim bu postu eşimde son bir kaç defadır arkadan yapalım son falan dedi tabu yıllar önce bi kere falan yapmıştık ama çok büyük günah yani kendisi de biliyor dedim nerden aklına geliyor neden sürekli istiyorsun dedim hayırdır yani falan dedim imalı şekilde oda ilişki sırasında istiyorum aklıma geliyor dedi ben asla izin vermiyorum

papatyakadin alışıyordun eşinin de hoşuna gidiyor alıştıra alıştıra yapıyordun

lgrth ben izin vermiyorum yaa dini açıdan da çok büyük günah ne gerek var yani önden yapmak varken bazen ilişki arasında canı istiyor bende olmaz diyorum sürekli

suprizyumurta bnde olmaz diyorum da şunu kullanırsan hiç acımaz diyen yokki deneyelim belki bir defa ypsak ne olduğunu anlrz

1424g 1 yıl fln önce deniyim dedi çok kötü bişi daha sadece uç kısmı girmesine rağmen 2 gün ağrıdan oturamadım, o günden beri asla izin vermiyorum bikaç defa daha söyledi hayır dedim. Kesinlikle yapma asla tavsiye etmem

lgrth kesinlikle alışsalar sürekli ordan isterler o yüzden asla yapmamak lazım

1424g olmaz çünkü her türlü acıyor 🤣 anca kayganlastirici jel vs kullanirsin en az o sekilde acir saniyorum

1424g çok istiyor ama ben korkuyorum ya canım aşırı aciyor

1424g öyle düşüncede birisi değil aklından bile geçirmez ama diyelim geçirdi ve bunu dile getirdi orası ile ağızına ederim.