incinmissindedi cikti sonuclar bacilar negatif yaziyor,ama orda bile 3ncu hafta dan deger 6 ile 71 arasi yukseliyor diye yaziyor, yani benim akilli doktorum 10 gunde kanimi aldi,2 hafta bile olmamış, şaşırdım kaldim,yok yere stres yukledi bana yoksa bn adet gecikmesini bekleyecektim🥹 simdi varmi yokmu muamma karisik duygulardayim
Beta hgc ne zaman yükselir?
karamelek21 yaa inşallah hayırlı haberler alırsın cnm
karamelek21 bnce var ama daha çok erken benimde inanılmaz bir göğüs bel ağrısı olmuştu sıcak basması baş ağrıları sonra çıktı kanda bir kaç gün daha beklemelisin hayırlı haberler alırsın insAllah
mavidenyoksunun sey dedi yok demek icin erken Cünkü deger 2 çikmis neden diye sordugumda cvp alamadim,haftaya gel tekrar kan testi alalim dedi,pazar gunu adet gormem gerekiyor,ya dedigin gibi herzamankinden deyisik seyler var vicudumda mesela dun aksam baktim üşüdügüm hade gohuslerim ates gibi yaniyordu, gohus agrisi da var, belim asla agrimazdi calistigim halde asla bilmem bel agrisi iğne vurduğum gunden beri belim felaket agriyor vicudumda normalin disinda birseyler oluyor bunun farkindayim🥺
incinmissindedi aminn canim inşallah Allah buyuk
karamelek21 bir gelişme oldu mu
Meraktan adet oldum bn 🥺
karamelek21 allahım hayırlısını versin nasip etsin inşallah çok kafana takma ben 2 yıl korundum bıraktıktan 4 ay bitti düzenli olan adetim gecikmeye başlamıştı benimde psikolojim bozulmuştu Dr gidiyorum sıkıntı yok sıkıntı yok niye olmuyo diye 5 ay regli oldum dedim aman zamanı gelince olur dedim düşünmedim takmadım reglim bittiği ertesi günü gebe kalmışım senin durumun biraz farklı ama gerçekten içindeki korkuyu endişeyi çok iyi anlıyorum stres düşman gibi bişey akışa bırak kendini saglıklı beslen vücudun temizlensin kalbini ferah tut 🥰🥲
Meraktan çok teşekkür ederim,aynen stres sarmasik gibi vicudu sariyor istesekte istemesekte o vicudda yerini aliyor, elimden gelen herseyi yaptim saglikli diyet yaparak 14 kg verdim, cunku trde doktor picos dedi o yuzden saglikli beslenerek biraz kilo ver dedi, yaptigim halde hala hamile kalamadim,doktorda diyor hersey yolunda gorunuyor rahim ve yumurtaliklarin olmamasi icin sebeb yok, artik bu noktada Allaha teslim olmaktan baska bir sey kalmiyor,vardir rabbimin bir sebebi vermemesinin bunun bilincindeyim,dua ediyorum Rabbim yerinde zamaninda saglikli ve hayirli bir evlat nasip et🤲🏻🥹
karamelek21 imkansız degil en azından ama normale göre biraz zor bir süreç seni bekliyor saglıklı beslen folik asit kullanmaya başladın mı bitki çayı içme birde kendimde öyle yaptığım için naçizane mi denir artık ayıptır söylesi mi denir reglin düzenli veya degil bilmiyorum reglin bittiği ve tahmini doğurganlık gününe kadar bir gün durup bir gün ilişki ve her defasında bir sagına ertesi günkinde soluna bir süre yatmanı tavsiye ederim dogru mu yanlış mı bilmiyorum ama her ay hangi yumurtalıgımızda olgunlaşıyor belli olmadığı için bir abladan bana tavsiyeydi bende sana tavsiye edim koca karı gelenegi🙂🥰inşallah dogru zamanda hayırlı evlat nasip eder stres yapma ol der olur