Kizlar 29 mart catlatma ignesi vuruldum ve 30 mart iliskiye gir dedi doktorum, o gunden bu gune 10 gün geçti, asiri bel agrisi hasas gohus ve kasik agrimdan supelenerek bu sabah kan testi verdim, sorum şu kanda cikarmi çünkü arkadaşimla konustum ve cok acele etmissin dedi en az 11 12 gun gecmis olmasi hatta adetin gecikmesi lazim dedi degerin yukselmesi icin?sizcede cokmu erken davrandim kan testi vermekte? Aksama sonuclar cikacak ama hayal kirikligi yaşamak istemiyorum cok karmasik duygular icindeyim, bu sekil tecrubeleri olanlar benimle paylasabilirmi rica etsem🥹🥹

karamelek21 ve doktora dedigimde direk kan testi yapalim dedi, hic bana cok erken cikmaz su kadar bekleyelim fln demedi, oda direk kan testi verelim dedigi icin bnde tamam dedim, aslinda plansiz gelisti kan testi verme olayi, normalde adet gecikmesini bekleyecektim

karamelek21 şüpheli ilişkinin üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım gebelik sonucu için. Yani erken davranmışsınız gibi ne zaman döllendi bir iki gün içinde mi aynı gün mü bilemiyoruz O yüzden beklemeniz daha iyi En azından 15 günü geçsin. Yine İnşallah sonuç gebelik olarak çıkar yani güzel bir sonuç çıkar ama normal şartlarda erken gebelik çıkmayabiliyor

karamelek21 döllenmeden 10-12gün sonra çıkar..adetin gecikmesine gerek yok bebek rahme yerleştiği an artmaya buna bağlı olarak hamilelik belirtileri de görülmeye başlar

karamelek21
        Döllenmeden sonraki 10. Gün ve sonrasında çıkar diye biliyorum. Regl gecikmesinin olması da şart değil. Ben gecikme olmadan öğrenmiştim. İnşallah istediğiniz gibi olur.

SuVeAtes iste doktora dun dedim 9 gun geçti ilişki ustunden, yarin gel test yapalim dedi hic erken fln demedi o sebeble bnde bugun gittim bakalim ne cikacak🥹

lgrth hayir cikmadi daha canim kendim baktim netten,henüz cikmamis doktorumu aradim
          Belki onda görünüyordur diye oda acmadi beklemedeyim şuan🤒🤒

lgrth cikti bacim <2 negatif yaziyor yani gebelik yok yada dediginiz gibi erkenmi kanda cikmasi icin🙄 şuan doktoruma aşırı sinirlendim, hicbir aciklama yapmadan bakmadan kac gün geçtiğine kan testi yapip beni umutlandirdi🥺

karamelek21 yanli bakmisim kizlar eski kan degerlerime bakmisim ayy benim beyin eror verdi ya 😭😭 yenisi hala cikmamis yanlis bilgi 🫣🫣

karamelek21 ya inşallah sağlıklı güzel bir sonuç çıkar

karamelek21 12 15 gün arası kesin çıkar inşallah herşey gönlünüzce olsun sakin günler geçirin kasık agrınız varsa bana öyle geliyor ki gelen geliyo agır çekim davranın

Meraktan kasik agrisi felaket bir bel agrisi, ve afedersin isal ne yesem hemen buyuk tuvalete cikiyorum bagirsaklarim felaket calisiyor,gohsumde süt cekiliyor gibi bir agri, ama bir yandanda korkuyrum umitlenmek istemiyorum, ve hala degerler cikmadi artik yarina kaldi

Meraktan cok teşekkür ederim doktorun iliskiye girin dedigi gunden bu gune 10 gün gecmis insallah yinede cikar kanda varsa🤲🏻