Merhaba kızlar ben üç görümcemle aynı ewde yaşıyorum çünkü anne babaları rahmetli oldu. Yaşalrı 31 22 ve 18 aslında asla laf dalaşı anlaşmamazlık yok aramızda işlerini yapar otururlar birgün birbirimizi kırmadık ama aşırı soğukkanlılar üçü hep başka odada oturur bn de yanlız kalınca odama geçerim bütün günüm odamda geçiyor çünkü bazen yanlarına gidiyorum ne bir sohbet ne bir şakalaşma kahve yaparlar oadalarında içerler bana seslenmezler sizce neden böyle yapıyorlar diyorumki acaba bnı mi sevmiyorlar ama bn hiçbir zaman onları tersleme din incitmedim yani değişik bir durum yaşıyoruz çok sıkılıyorum. Yetim öksüz olduklatı içinde çok dikkat ediyorum kırmamaya
Bizim hiç böyle konuşalım gülelim falan samimiyetimiz yok bn nerde hata yapıyorum sizce yada bunlar neden bu şekilde
Soğukkanlı görümce ler
Yapıları gereği öyle olmuş olabilir bende annem vefat ettikten sonra içime kapandım ne yapacağımı bilemedim bosluktaydim sekiz sene geçti hala öyle evlendikleri zaman birşeyler değişir belki çoluk çocuk olduktan sonra ne kadar güzel kalbiniz var korkuyorsunuz kırmaya ❤️
ceylandiyebiri Allah rahmet eylesin bn onlarla samimi olma k vakit geçirmek istiyorum ama pk mümkün olmıyor sagolsunlar
1424g
Kavınvalide ve kayınbabanıza Allah rahmet eylesin.
Kendi aralarında bile bir samimiyet yok anladığım kadarı ile. Demek ki yapıları öyle. Benimde bir kuzenim öyle. Bir araya gelince çok nadir sesini duyarız ya da toplandığımızda kendisi başka odada olur. Halam bir ara çok takılıyordu ama yapım bu değiştiremiyorum demiş. Bazı insanların yapısı o şekilde ne kadar uğraşsan da değişmiyor.
1424g sen insanlık edip evini açmışsın ve onlar seni takmıyor ha. Bi kahve bile ikram etmiyorlar sana. Tövbeler olsun. Allâh sana yardımcı olsun
Ne olursa olsun tavırları doğru gelmedi bana. Çok zor bir şey değil bir arada oturmak iki nasılsın diye sormak. Ne zaman vefat etti ki annesi ve babaları
1424g Ne zamandir birlikte yasiyosunuz? Belki senin alanını korumak icin boyle davraniyolardir.
Sokaklambasi 9 aydır
firdevskartal sığıntı gibi hisse diyrm bazen açıkcası
firdevskartal aslında ben evlenip onlara yerleştim yani kız olduklatı için başka abileri olmadıkları için bunu yptm ama bayramda baba evine gittim ne hoş sürekli sohbet muhabet fln buraya geldim yine aynı hyr bn anlamıyrm niye yani mesela yenge nasıl geçti naptınız fln bile dormadılar oysaki bn her baba evine gittiğimde üçüne de sizde gelin hanginiz istiyorsa gelin bnmle sizede değişiklik olur diyorum istemiyorlar
1424g sonuçta sen evlisin. Tamam onlar da bir yere gidemiyor. Ki başka gelin olsa eşine laf yapardı istemiyorum diye. Sen onlarla bir yaşıyosun ama onlar sen yokmuşsun gibi davranıyorlar. O da kötü
firdevskartal aynen öyle dawranıyorlar
1424g peki komşun falan var mı yoksa mahalle olarak da mı yslnızsın
firdevskartal yok köydeyiz köydeki evler birbirine uzak cehennem işte
1424g ah be keşke yakın olsaydık birbirimize arkadaş olurduk yalnızlığını alırdık birbirimizin
1424g siz kaç yaşındasınız. Birbirinizle iletişim eksikliği var anlaşılan. Aynı sofraya mı oturup yersiniz yemekleri vs. Birlikte bişeyler yapmaya ortam yaratın bence eşinizi de dahil edin. Anne baba yok onun eksikliğini hissedip kendilerini dış dünyaya kapatmışlar belli ki bu dengeyi kırabilirsiniz.
Bubenimoykumm 28 yaşındayım aynı sofrada yemek yeriz yeriz ama bn veya eşim birşey sormadan konuşmazlar
firdevskartal keşke ya walla bn çok sosyalim arkdş ortamım sohbetim espiri anlayışım fln çok sevilir gülmeyi fln severim ama bi ewlndm kendimi bu durumda buldum
Bence takılma yani kavga çıkarıp problemli tipler olmasından sa böyle olmaları daha iyidir ya tam tersi olsalardı