1424g sen insanlık edip evini açmışsın ve onlar seni takmıyor ha. Bi kahve bile ikram etmiyorlar sana. Tövbeler olsun. Allâh sana yardımcı olsun

Ne olursa olsun tavırları doğru gelmedi bana. Çok zor bir şey değil bir arada oturmak iki nasılsın diye sormak. Ne zaman vefat etti ki annesi ve babaları

1424g Ne zamandir birlikte yasiyosunuz? Belki senin alanını korumak icin boyle davraniyolardir.

firdevskartal sığıntı gibi hisse diyrm bazen açıkcası

delikiz08 babaları 11 yıl anneleri 2 yıl

firdevskartal aslında ben evlenip onlara yerleştim yani kız olduklatı için başka abileri olmadıkları için bunu yptm ama bayramda baba evine gittim ne hoş sürekli sohbet muhabet fln buraya geldim yine aynı hyr bn anlamıyrm niye yani mesela yenge nasıl geçti naptınız fln bile dormadılar oysaki bn her baba evine gittiğimde üçüne de sizde gelin hanginiz istiyorsa gelin bnmle sizede değişiklik olur diyorum istemiyorlar

1424g sonuçta sen evlisin. Tamam onlar da bir yere gidemiyor. Ki başka gelin olsa eşine laf yapardı istemiyorum diye. Sen onlarla bir yaşıyosun ama onlar sen yokmuşsun gibi davranıyorlar. O da kötü

1424g peki komşun falan var mı yoksa mahalle olarak da mı yslnızsın

1424g ah be keşke yakın olsaydık birbirimize arkadaş olurduk yalnızlığını alırdık birbirimizin

1424g siz kaç yaşındasınız. Birbirinizle iletişim eksikliği var anlaşılan. Aynı sofraya mı oturup yersiniz yemekleri vs. Birlikte bişeyler yapmaya ortam yaratın bence eşinizi de dahil edin. Anne baba yok onun eksikliğini hissedip kendilerini dış dünyaya kapatmışlar belli ki bu dengeyi kırabilirsiniz.

Bubenimoykumm 28 yaşındayım aynı sofrada yemek yeriz yeriz ama bn veya eşim birşey sormadan konuşmazlar

firdevskartal keşke ya walla bn çok sosyalim arkdş ortamım sohbetim espiri anlayışım fln çok sevilir gülmeyi fln severim ama bi ewlndm kendimi bu durumda buldum

Bence takılma yani kavga çıkarıp problemli tipler olmasından sa böyle olmaları daha iyidir ya tam tersi olsalardı

Bazı insanlar soğukkanlı olabilir yapısı gereği

burjuva eve haklısın işte bir zararları yok ama bn çok sıklıyorum nyse hayırlısı olsun onları hiç kırmadım allah mükafatlandırsın inşllh

1424g rahatlık batmış cnm sana benim görümceleri eltileri sana veriyim her türlü eğlenirsin dnjdjdn

burjuva çok mu senalar seninkilee