Kızlar ben bu pazartesi hastaneye gitmiştim kan tahlili verdim hatırlarsanız test yapmıştım testim negatif çıkmıştı hastaneye gittim bu pazartesi kan verdim doktor dedi salı günü sonuçlar çıkar fakat benim eşim köylü olduğu için yani köyde görev yaptığı için köyde olduğumuz için gidemiyorduk eşimin teyzesi gidip sonuçları almak istemiş fakat fişsiz olmadığını söylemişler ve alamamış eşimin teyzesi de 2 aylık hamileyim bugün gitmiş doktora ısrar etmiş işte hani o hasta benim tanıdığım falan işte hocam sonuçları verir misiniz diye doktor demiş işte o hastayı tanıyorum işte sonuçlarıma bakmış ve hamile olduğumu söylemiştim demiş işte hani hamiledir gelsin kesesini görelim diye ben hala inanamıyorum gerçekten çok mutlu oldum ama bir de yani ben test yapmıştım bir çizgi getirmişsin doktor kan tahlilinde hamile olduğunu söylemiş şu an gerçekten hala inanamıyorum çok mutluyum sen bana dua edin inşallah her şey yolundadır ❤️❤️❤️🥺🥺🥺

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım. Ben de 4 gün geciktim korkuyorum hamile miyim acaba diye. 19 aylık bebeğim var 🙄

asyarana Hadi gözün aydın canım Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏼

asyarana gözün aydın kuşum sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağına çok sevindim senin adına 🩷🌺

asyarana gözün aydın canım çok istedin rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin e nabizdan sonuclarinj görebilirsin 💃

lgrth doktor şey demiş işte bı hafta sonra gelsin keseyi görelim diye herhalde daha üç haftalık falan çok küçük daha bı hafta sonra gidicem inşallah keseyi görürüz

asyarana belli ki geç yumurtlama olmuş yoksa ilk yaptığın testte çıkardı sağlıkla büyüsün 🌸

En son 5 Şubat’ta regl oldum 5 Mart’ta tekrar regl olmam gerekiyordu olmamıştım şu an kaç haftalıktır sence doktor Bir dahaki hafta gelsin keseyi görürüz demiş kaç haftalıktır

Bir de yani hala bende hiçbir belirti yok

asyarana belirti olması gerekmiyor ben iki gebeliği de belirtisiz yaşadım sadece göğüs hassasiyeti oldu..5-6 haftalık olabilir