Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım. Ben de 4 gün geciktim korkuyorum hamile miyim acaba diye. 19 aylık bebeğim var 🙄

asyarana hayırlı olsun bana da dua edin Bide belirtileriniz nelerdi

asyarana Hadi gözün aydın canım Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏼

asyarana gözün aydın kuşum sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağına çok sevindim senin adına 🩷🌺

asyarana tadını çıkar gözün aydın 🌸 ilk fırsatta kontrole git

asyarana gözün aydın canım çok istedin rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin e nabizdan sonuclarinj görebilirsin 💃

2minnosannesi baktım canım e nabız indirdim fakat e devlet istiyor benim e devletim yok

lgrth doktor şey demiş işte bı hafta sonra gelsin keseyi görelim diye herhalde daha üç haftalık falan çok küçük daha bı hafta sonra gidicem inşallah keseyi görürüz

asyarana belli ki geç yumurtlama olmuş yoksa ilk yaptığın testte çıkardı sağlıkla büyüsün 🌸

lgrth aynen test yapmıştım çıkmamış ti

En son 5 Şubat’ta regl oldum 5 Mart’ta tekrar regl olmam gerekiyordu olmamıştım şu an kaç haftalıktır sence doktor Bir dahaki hafta gelsin keseyi görürüz demiş kaç haftalıktır

Bir de yani hala bende hiçbir belirti yok

asyarana belirti olması gerekmiyor ben iki gebeliği de belirtisiz yaşadım sadece göğüs hassasiyeti oldu..5-6 haftalık olabilir

lgrth bence benimki geç döllenme olmuştur

Son adet döngün 5 Mart