Toplayınca önlerden çıkan bebek saçları için acil çözüme ihtiyacım var ne yaparsam yapayim yatıştıramiyorum uzamiyorlar da sinir bozucu olmaya başladı @rouge_ öneri var mi sizde

piyangobileti
    Taragına sac spreyi sık diplerini tara hatta topuz yapmak için olan taraklardan olursa daha iyi olur taraga sıkıp sacının üstünden gec pürüssüz durmasını saglar onun dısında dyson airwrap bir başlığı var elektriklenmeyi alan bebek saclarını giderip pürüzsüz gosteren onu da kullanıyorum ben ..uzaması için de hic bisey yapma dogru sampuanı kullan sac diplerin nefes alsın saglıkla uzar merak etme

rouge_ o fırçayla ve spreyle denedim ama olmuyor ben arkaya doğru değil de ortadan ayrık şekilde topluyorum saçımi o yüzden mi olmadı acaba

piyangobileti benim de vardı nefret ettim kendimden maalesef çareyi ağdada buldum istemeyerek de olsa☹️

lgrth bende bi ara akışına bıraktm ama berbat sırıtıyor nasıl uzadı mı senin eşitlendi mi

egce eşitlenmedi tabi ki eskisi gibi oldu sadece almakla uğraşmamak için bıraktım akışına

• egce bunu yanıtladı.

lgrth sırıtıyor ya ama bende denedim ama çok ince görünüp pis sırıtıyor bende almaya devam ediyorum

egce ya benimki boneden çıkmasın diye alıyordum alnım daha açık olsun diye şimdi pek umursamıyorum çıkmayacak şekilde bağlıyorum

• egce bunu yanıtladı.

lgrth görünüyor kız almak şart ama sen alıştıysan alma artk aldığıma çok pişmanım bu arada

egce süreklilik istiyor sıkıcı oluyor o da ağrısı da ayrı dert 😅fazla çıkmıyorum dışarıya çıkınca da bir kapatacak şekilde ayarlıyorum sorun yaşamıyorum önceden de yaşamıyordum ama biraz açık alın istiyordum

• egce bunu yanıtladı.

lgrth bende çok çıkmıyorum ama dert alması valla başladım artık duramam 😏

egce öyle oluyor başlayınca 😅 ağda yaparsan tek tük çıkanları hemen cımbızla al da süre uzasın 😅

• egce bunu yanıtladı.

lgrth lanet olası ya ne güzel bazıların alınları enseye kadar açık 😄

egce bizimki de güzel barış saçlarla 🤣

• egce bunu yanıtladı.

lgrth mecbur barışığım yoksa yolarım hepsini tek tek 😅

piyangobileti ben kaş sabitleyiciyle saçımı topladığımda fırçayla sabitliyorum ya da saç spreyi sıkıp ince kaş fırçasıyla sabitliyorum canım. Saçlar açıkken de ayırdığım yöne göre aynı şekilde az bir miktar sürüp yapıyorum. Jowe var bende o gayet iyi taş gibi yapmıyor. Bir de bunun için waxlar varmış stick formda bakabilirsin onlara da