Kızlar selamlar ben bu geçtiğimiz cuma günü insta üzerinden bı akülü araba aldım referansları teslimatları vs gözeterek adamın dükkanı Mersin Mut taymis bana dediki kargo takip kodu araba çıkmadan resim video atilcak size falan bide 2 iş günü içersinde elinizde olur dedi bı hafta olcak nerdeyse ne gelen var ne giden 6000 lirada az para değil adamlar yazıyorum yazıyorum dönüş yok arıyoruz acmiyolar bı kere açtılar daha sonra da acmadilar biz dolandirildik sanırım 2 gün daha bekleyip karakola gidicem ama ne dicem bilmiyorum polis memuruna hiç karakol isim olmamisti şu yaşıma kadar dekont elimizde isimde var başka bişey yok sabitte bı numara başka hiç bişey yok nerden yolladık parayı parayida cocugumun harcligiyla yolladık kumbarasindan çok istiyo akülü araba diye napmam lazım şimdi benim bilenler bı akıl verebilirmi? Eşim adını söyledi kontrol edip doncez dediler ama asla dönmediler napmamiz lazım?

mlksrdl hiçbir instagram hesabına resmi sitesi yoksa alışveriş yapmam bir kere ben de dolandırıldım çünkü tüketici hakemheyetine şikayette bulundum e devletten elimdeki makbuzlarla filan sonra beni karakoldan arayıp ifade için çağırdılar gittik ifade verdik savcılığa yönlendirdiler orada da ifade verdik bir kaç gün sonra tekrar karakoldan çağırdılar sonra eve yazı geldi delil yetersiz hiç birşey yapamadılar para çöp, inşallah yoğunluktan dolayı gecikme filandır dolandırılmamışsınızfdır, sayfa adını şikayetvar da aratın hakkında şikayet var mı bi bakın

TombulHatun normalde bende asla almam tanımadığım bilmediğim bı yerden ama basiretimiz bağlandı sanırım yani hiç yapmicagim biseydi yazık yavrumun parasiydi kumbarasini açmıştık akülü araba alicaz sürpriz yapcaz diye üzüntüden eşimle de birbirimizi yedik bı bakım umarım öyledir yani helal para aslında oğlumun harcligiydi ben paraya üzülmüyorum ama çocuğum heves etmişti nerden biliyim başıma böyle bişey gelcek😔😔😔😔😔😔

mlksrdl malesef öyle oluyor ben de normalde didik didik araştırırm ama o an şak diye parayı göndermiştim inşallah oğlunuzun kısmetine gelir

TombulHatun rabbim bogazlarindan geçmesini nasip etmesin misliyle kat be kat çıksın onların her yerinden inşallah ama işte suç bende basiretim bağlandı resmen offfff offfff şikayet varda adamın resmini gördüm ve çoğu akülü araba hesabında da aynı adam keltos pislik dolandırıcı!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

mlksrdl instagram satıcılarnıb çoğunlukla dolandırıcı oluyor. Burada geçmişte kaç defa isim değişikliği yapmış ona bakmalıydın.
            Ayrıca ty ve hb gibi platformlar daha güvenilir . Her türlü sorunda paranı geri alabiliyorsun satıcıyla anlaşamasan bile mağdur olmuyorsun. Geçmiş olsun az da para değilmiş. Ama şikayet için karakol değilde savcılığs dilekçe vermen gerek.

Bubenimoykumm dediğim gibi hep oralardan genelde aliyoruz zaten başıma hiç böyle bişey gelmemişti zamanında kaç kere instdan alosverisde yaptım bu ilk oldu basiretim bağlandı işte nerden bilebilirdim ki başıma böyle bişey gelcek oğlum mutlu olsun diye bı hevesle aldım aşırı moralim bozuldu bide instadan beni engellemisler yorum atan arkadaşlara cevap yazdım diye o yüzden engellemisler beni savciligami dilekçe vericem ayyy hiç bilmedigim işler yarabbim😔😔😔😔😔😔

mlksrdl evet ekran görüntülerini al havale yaptıysan nasıl parayı yolladıysan ekran kayıtlarını al çıktı hazırla. Dilekçe yazman lazım. Veya yarın tüketici heyetini ara bir sor nasıl yol izlemelisin ama elinde bir fatura yok nasıl yardımcı olsunlar bilemiyorum

Bubenimoykumm dekontun resmi duruyo mesajlarda duruyo bı bakalım inşallah parayı geri alabiliriz Allahım yarabbim ya küçücük çocukların heveslerini kursaklarında bırakıyorlar rabbim fırsat vermesin o parayı yemeklerine inşallah 😔😔😔😔😔😔😔😔🤲🤲🤲

mlksrdl Dolandırılmışsınız ne yazık ki. Geçmiş olsun.
                    Yarın bir kırtasiyeye gidip konuşmaları ekran resmi alarak çıktısını çıkarın. Karakola gittiğinizde kendi gönderiyor çünkü dosyaya eklemek için.
                    Sonra da ifade verip şikayetçi olun. Onlar ifadenizi alıp savcılığa gönderirler.
                    Parayı yollamışsanız dekontun da çıktısını alın.
                    Siber dolandırıcı ise çoktan numara ve ibanı değiştirmişlerdir. Yani parayı alıp hemen iban değişiyorlar. Ve iban, numara dahil isimler yabancı uyruklu vatandaşmış gibi açıldığından ulaşım zor. O sebeple paranız geri gelmeyebilir. Ama belki bir delile ulaşılır önüne geçilir başkalarının canı yanmamış olur.
                    Alışverişlerinizi güvenilir sayfalardan yapın. Böyle kapoda ödemenin kabul etmediği yüksek ücretleri ibana yollamayın. Dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Kendi rızanızla yolladığınız için elini kolunu sallayarak gezerler.

mlksrdl kendinizi suçlamayın insanı sonuçta olabiliyor böyle şeyler çocuğunuzun başınızın gözünüzün sadakası olsun Rabbim çıksrsın onlardan

zarifhanim haklısınız normalde hiç yapmicagim biseydi anlayamadım ilk defa başıma böyle bişey geldi😭😭😭😭😭

TombulHatun valla bende aynısını dedim heryerinizden çıksın asla helal etmiyorum o paraları nasıl evlatlarına yedircekler acaba bogazlarindan gecirmesin inşallah benim içim yandı Allahım onlardan çıkarsın 🤲🤲🤲🤲🤲

mlksrdl İnsanın boşluğuna denk geliyor. Ve öyle ikna edici konuşuyorlar ki o an inanası geliyor. Sonradan farkına varıyorsunuz. Geçmiş olsun artık tekrarını yaşatmasın rabbim.

zarifhanim çok teşekkür ederim hayır ben paraya da üzülmüyorum cikicagi varmış çıktı ama çocuğum için heveslenmistim çok istiyordu çünkü 😭😭😭😭😭

mlksrdl bı kişi daha burdan dolandirilmisti akülü arabadan Trendyol daha guvenilir

Hcnxjdj normalde yapmicagim biseydi resmen basiretim bağlandı 😔😔😔😭😭😭

Bizde aynı sayfadan alacaktık Mersin de yerleri eşim güvenmedi araştırdı dolandırıcı bunlar dedi son anda vazgeçtik

meyram Mersin Mut evet aman eşiniz çok iyi söylemiş gerçekten benim eşimde bana başında söylemişti ama ben aptal gibi sipariş verdim 😔😔😔😔😔😔 resmen basiretim bağlandı 😭😭😭😭😭😭😭