mlksrdl bizde akulu arabayı Facebook da satış kısmından baktık çok ama aşırı absürt fiyatlar olduğu için vazgeçtik gittik bildiğimiz yerlerden pahalı da olsa aldık direk şikayetçi olun yardımcı olurlar

mirzaarel-12 odineakuluaraba ama çok değiştiriyorlar isimleri keltos bir adamın resmi ve videoları var akülü arabalarla birlikte!!!!😡😡😡😡😡öyle sayıp sovucem ama aski alırım diye korkuyorum!

mrvehl umarım yarın gidicem insallah savcılığa suç duyurusunda bulunacak inşallah paramızı kurtarabiliriz bide engellemisler beni birsuru sayıp sovdugum için onlar zannediyordu ki heralde teşekkür etcem bizi dolandırdıkları için!!

mlksrdl terbiyesizler kurumsal değilse asla normal bsey bile siparis etmeyin 6 bin az para mı yazık olmus

mrvehl valla öyle yandı içim ama o para onlara yar olmasın inşallah ağızlarından burunlarindan gelsin kimseye beddua etmem asla ama bunlara ettim rabbim kendilerinden çok çok sevdiklerinden çıkarsın inşallah çünkü ben yavrum için istedim çok hevesli diye böyle bı batağa duscegimi nerden biliyim hiç de böyle bişey yapmazdım dolandirilan teyzelere amcalara çok üzülürdüm benimde başıma geldi😭😭😭😭

mrvehl yahu öyle biseyki videolarina baktım dükkanin içinde zibilyon tane akülü araba insanın aklına gelmiyoki acaba dolandiricimi diye gerçi eşim uyardı beni ama ben dinlemedim kafasizlik bende😥😥😥😥😥😥😥😥

mlksrdl yok yok inanma insan kandırıyorlar Fake site de bulurlar başkasının dükkanını çekerler hersey beklenir

mrvehl aldım boyumun ölçüsünü zaten!🤔😥

İnstgramdan bişey alıyorsanız mutlaka profillerinde imternet sitelerinin olup olmadığı kontrol edin. Çünkü internet sitelerinden alışveriş yapılan hesaplar gerçek oluyor. Benimde başıma geldi ama ben bu konularda uyanığım biraz bana paketlerken wideo atın dedim, yok abla ya ne wideosu başka yerde paketleniyor filan diyince anladım direk. Şikayetci olsanızda boş hiç bi sonuç alamıycaksıbız çünkü karlıda bi muhattap yok sürekli ismini değişirler ve bu tür internet üzeri olaylarda hiç bi sonuca bağlanmıyor

mlksrdl ben Mersin’de yasiyorum adama mesaj attım konumunuz nere dukkana gelip ordan almak istiyorum diye ve konumunu söyledi ay bilemedim dolandırıcı olsa söyler mı haftasonu çarşıya çıkınca bir ugrayacam dükkanına

mirzaarel-12 valla kendi üstlerine bile olmayabilir dükkan belki başka adamın ama bunlar gelen müşterileri tokatliyo olabilirler kendilerininmis gibi 🤷🤷

isimsizannee1 baktım aslında ama konduramadim sanırım 1000 tane akülü araba resmi var internet sitesi gerçektir diye düşündüm aklıma dolandırıcı olcaklari hiç gelmedi yanarım yanarım çocuğumun parası gitti ona yanarım onun harcliklariydi kendimi o kadar aptal o kadar cahil hissediyorum ki hiç böyle bişey gelmemişti bugüne kadar başıma

mirzaarel-12 dolandırıcı olmasa parayı alıp arabayı gondermezmiydi?

mlksrdl eşimde kesin dükkan falan yoktur orda dedi onada anlattım yarın bir ara fırsat bulursam bakacam dedi

mirzaarel-12 ayyy bı baksa ya arkadaşım valla çok sevinirim gerçi dükkan olsa ne başkasının dur dükkan varsada 😭😭😭😭

perkalpp4 eşimle konuştuk giden gitti daha asla bulamayız diyo yapcak bişey yok haram zıkkım zehir olsun bogazlarindan geçmesin inşallah ben asla helal etmiyorum Rabbime havale ediyorum heryerlerinden çıksın inşallah kimseye beddua etmem kolay kolay ama canım çok yandı çocuğumun parasiydi çünkü ugrassak da bu parayı alamayiz dedi eşim haklida elimizde sadece bir adres var oda doğrumu yanlışım belli değil ne yazikki😭😭😭😭😭😭😭