Moonlight_ sen daha tatlısın moonii 🫠🫠
Geri geldim ❗️
Moonlight_ hahaha seslenme tam olduk🦦🤷🏻♀️
perimasali802_ yaaa periiimm senin kadar olmasada 😍❤️🫂😘😘😘😘
Zamansiz_ 🤣hala bunu 🦦 gördükce aklima sen geliyorsun tatliim😅
Moonlight_ kaderde emojiyle hatirlanmak varmis 😂😂
Zamansiz_ ay ask olsun kiz sadece emojiyle hatirlamiyorum seni ama bu emoji demek sen demek benim icin 🤣
Moonlight_ anladim anladim😍😍
Zamansiz_ bastan anlamaman üzdü benii🥺
Moonlight_ ben seni hep anlarim monnim🫂😍🦦😂
Zamansiz_ ah caniiimmmm 🥹❤️🫂🦦🌸🤣
Moonlight_ Peride emeklisi olduk artık, zorlama😂😂
Medusa olmicam olmicam bana ne🤣
Moonlight_ aman da kurban olsunlar vereneee kurbaneee hoşgeldin 🥰😍 bende geldim 😁 nasılsın moonim
lanjalee jaleeeemm ay nasil mutlu olduuum bilemezsinnn 😍😍😍 iyi ki geldin gözüm hep seni aradii hosgeldinn 🌸❤️
Gitme bi daha bende burdayimm cok özledim askim senii🫂🥰😘😘😘
Moonlight_ moonim üzümlü kekim 🥹gitmem sen iste yeter 😍 bende çok özledim inan hep aklıma geldin nasıldır şimdi acaba diye merak ettim hatta şimdi de bi kaç kişi var burada merak ettiğim onlar için bi bakayım dedim seni görünce neşem yerine geldi resmen 🙃🥰 iyi ki buradasın (ay ne biçim cümle kurdum yine uzun karışık) 😅
lanjalee hahahah ya jalemmm mesajin bildirimi gelmedi simdi tesadüf gördüm😐 inan bende seni görünce sanki yillardir görmedigim kiz kardesime kavusmus gibi oldummm 😍❤️❤️❤️❤️ aman ben anliyorum seni cünkü bende karisik yaziyorum 🤣
Moonlight_ inan bende seni görünce sanki yillardir görmedigim kiz kardesime kavusmus gibi oldummm 😍❤️❤️❤️❤️
Yaaa 🥹😍 canım moonim benim yüzümüz hep gülsün be 😘🥰
lanjalee amin insallah baliiimmm😍❤️ sen nasilsin oglusun nasil ? 🌸
Moonlight_ iyiyiz şükür sallan yuvarlan yaşamaya devam moonim , oğluşta büyüdü arkadaşlık ediyo bana artık 🙃 senin oğlanlar nasıl iyiler mi ? Okulu nasıl gidiyo büyüğünün 🥰
lanjalee yaa yeriiimmm yakisikliii😍 okul iyi gidiyor cok sükür canim kücükte krese basladi teyzesi oda oraya alisti sükür 🥹