Zamansiz_ yok askim 8de uyuyor ama sabah 6-7 gibi kalkiyor iste sonrada 10da falan geri uyumak istiyor mizmizlaniyor iyice uyumazsa. Kigada 11 bucuk 12 gibi uyuyorlar ve benimki malesef ama malesef ayakta sallanarak uyuyor ve asla baska yerde uyumuyor o yüzden sIkinti iste 😭

Moonlight_ İyiyim çok şükür yaşıyoruz😂 Buralar bizsiz artık arada giriyoruz ya, herkes teker teker bıraktı..

kizatasozu geldim askim bi süre öyle gerekti diyelim 🙈 ama o sürecte burayi sizleri cok özledim 🥹❤️

Medusa farkindayim askim ya kimse yok eski tadida yok 😕 jale kleo falan neredeler etiketleyemedim onlari

Moonlight_ ayni monnim ya gecmioda gece oksuruk var birde cok aglio 2 yas sendromumudur nedir uykusu cok var ve aglio

Medusa Ben de artık herkes gibiyim hdjsjsj arada girip bakıp çıkıyorum medusam gerçekten kimse kalmadı, ben de seni görmüyorum girdiğim zamanlarda 😒

Zamansiz_ cok gecmis olsun askim 🌸🙏🏻 bizde öksürük falan yokta ates ve halsizlik var disten sanirim bizim 2 gündür hic keyfi yok yarin bi doktora götüreyim diyorum 😕

Medusa ah ya keske gelseler cok özledimmm 😍 postlarda iyi egleniyorduk o günleri özledim valla🥺

toprak_ana hosbuldum efeniiim cok tesekkür ederiim 😍🥰🌸❤️🫂😘