• Muhabbet
  • Yanlış anlaşılmayı düzeltme

Çok sinirim bozuk kısa özetle derdimi anlatmaya çalışayım.
Forum dışında da konuştuğum arkadaşım dediğim coffe bir paylaşım yaparak evleneceğimi duyurmuş. Bana özelden forumada müjdeyi verdim senin adına sevinsinler falan yazmış, o mesaja istinaden açıp paylaşım yapma gereği duydum. Yoksa bu ara gerçekten yoğun çalışıyorum eve geliyorum çocuğumla ilgileniyorum forumdan uzak kaldım.
Benim evlendiğim yok arkadaş sadece yapılan paylaşımı çok yanlış anlamış. O paylaşımda ben dahil 5 kişi daha etiketlenmişti ve bahsedilen kişide teyzemin kızı. Daha 20 yaşında diye evlenmesini erken bulduğu için öyle dedi.
Şuan öyle utanıyorumki yani benim neler yaşadığımı bilen zaten biliyor bunları coffe bilmesine rağmen evliği nasıl bana yakıştırdı. He evlenebilirimde o ayrı konu ben birdaha düşünmüyorum ve zaten kendimi zar zor toparladım yada toparlamaya halen çalışıyorum. Coffe paylaşımınıda göremediğim için oraya cevap yazamadım ayrı post açmak zorunda kaldım kusura bakmayın, böyle saçma sapan konuyu post olarak açmak istemezdim ama inanın kendimi kötü hissettim ne demek evlenmek. Kaldıki anlamadan dinlemeden sadece varsayımla benim özelimi paylaşıyor. Zaten instagramdanda coffe çıkarmak zorunda kaldım. Buradan ekli arkadaşlarım halen var ama onlarda paylaşımı görmesine rağmen gelip koşa koşa foruma dedikodu yapmadı veya yanlış anlamadı. ( cevap veren olursa geç görürsem lütfen yanlış anlamayın vaktim oldukça açıyorum)

Goat hiç takılma bence canım senin hayatın istediğini yapabilirsin kimseye bisey ispatlamak zorunda da degilsin ama coffenin yaptığı cok yanlış olmuş ne demk gelip burada paylaşmak bi kere ona düşmez 🙄

Goat Post silindi muhtemelen, öyle bir arkadaş olmaz olsun . Çıkarmak zorunda kalma deme sen buna olması gereken bu onun haddine değildi bu haberi buraya yaymak. Hem de tutumu hem konuşması yanlıştı o kişinin. Yargılamak ona kalmadı bize de kalmadı öyle ki evlenedebilirdin kimin haddine senin verdiğin karara laf söylemek. Arkadaşın diye herşeyde hakkı var gibi davranıyordu o yüzden böyle biri ile arkadaş olmamak en doğrusu. Sen kendini kötü hissetme bu tarz insanı kafaya takmaya bile değmez.

Goat diğer posta cevap vermedim ama bende yanlış buldum gelip burda direk yaymasını. Seni tanımıyorum ama az çok duydum burdaki arkadaşlardan. Umarım iyisindir rabbim bi daha yaşatmasın çok kötü bi yangındı verilmiş sadakanız varmış 🌼

Goat yaşadığın durumlara hakim deyilim ama yanlış deyilsem eşini kaybettin, tabiki tekrar evlenmek veya evlenmeyi düşünmen en dogal hakkin, bunu burda dedikodu malzemesi yapmaya kimsenin hakki yok,mlsf hemcinsimizden bu denli birseyin gelmesi çok üzücü,umarin boyle insanlar bu denli kotu kalpleri yuzunden bu durumun aynisini yasamak zorunda kalmaz, hayatta kimseye guvenmememiz gerektigini birkez daha anladik,ki konuyu baştan yanlış anlamis kendisi yazik cokyazik

Goat bahsettiğiniz bayanın postunu okumuştum sizi baya eleştirdi çocuğunada acımıyo gibisinden Allah böyle arkadaştan uzak etsin

Goat cok sacma her kim olufsa olsun böyle bisey olsa bile kime ne ve paylasacak olan bildirecek olan kisi sensin baskasini hic alakadar etmez yani. Bence böyle seyleri cok takma güzel kalbini aklini yorma. Umarim hakkinda herseyin hayirlisi ve en güzeli olur 🙏🏻🌸❤️

Goat evleniyor olsan da eleştirmek bize düşmez zor günler geçirdin geçirmeye de devam ediyorsundur çocuğun ve kendin için en doğru kararı senden başka kimse veremez

• egce bunu yanıtladı.

lgrth goat eşini mi kaybetti yukarda konuşuyorlar da çok merak ettim

Hepinize teşekkür ederim. Evet evlenecek olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez ama şöyle mesele var, o dönem bir sohbetimiz oldu ve benim ne çektiğimi asla evlenmeyeceğimi bilen biriydi. Buna rağmen yanlış anlayıp yaygara yapması sinirimi bozdu. Evlenene saygım var ama çocuğum benim en kıymetlim ve ona gelebilecek en ufak bir zarar ihtimalinde bile ben herşeyi yaptım zamanında, şimdi bir yabancıyla aynı eve sokma ihtimalim bile asla olamaz.

Yorumlara tek tek cevap veremediğim için özür dilerim buraya toplu yazdım. Eşimi merak edenlerde tabiki haklı bilmeyenler. Eşim kaza sonucu vefat etti yakın zamanda yani bu durumu atlatmaya çalışırken böyle yanlış anlayıp ortaya laf atılması çok gücüme gitti. Sonradan özür dilesede iş işten geçti. Keşke yaygara yapmadan önce bir bekleseydi de emin olsaydı da doğruluk payına göre yapacağını yapsaydı. Böyle bir durumumun olamayacağını en çok bilen kişininde demesi ayrı üzdü. Ozaman ben bugune kadar boşa konuşmuşum paylaşısım

Goat yaa canım benim başın saolsun 🫶🏻sen hep gül çok çok mutlu ol hayat sana bütün güzelliklerini sunsun inşallah ❤️❤️❤️❤️

Goat Senin utanacak bi durumun yok, biz zaten gerekli cevabı ona verdik. Arkadaşlıktan çıkarman iyi olmuş, teyzenden de çıkarsaydın. Ayrıca senin hayatın ister evlen ister evlenme, bu kimseyi ilgilendirmez. Hakkında kötü düşünen olduğunu sanmıyorum burada

Goat beni engellemişsinde seni çok kızdırdım özür dilerim niyetim kötü değildi paylaşımı görünce bide seni etiketleyince gerçekten sen sandım paylaşımdan hemen sonra fotoğraflarda eklenmiş onları sonradan gördüm onları görseydim senin olmadığını anlardım zaten ama beni engelleyecek kadar ben kötü değilim lütfen gerçekten çok özür dilerim niyetim seni yargılamakta değildi seni burada okadar seven var onlarda sen mutlusun diye sevinsin istedim o yüzden buradada paylaştım

CoffeeLover cok yanlis birinin hayatini bu sekilde paylasmis olman nede olsa ayni hayati yasamadin icinde dahi bulunmadin😮‍💨 bile ki yokmus olsa bile kendi paylasmayi tercih edebilirdi.

@Goat bazen cevremizdeki cogu kisi fazla mudahale ediyor gibi hissediyorum hayatımıza bende cok darbe yedim ki sen asiri guclu bi kadinsin verdigin enerji dahi cok guzel cok mutlu ol❤️

Goat arkadaş değil köstek biri benim gözümde o kişi, Başınız sağ olsun Kolay bir durum değil ama böyle birinin hayatında olması Bence gerekmiyor. Burada çocuğuna kadar laf uzatabilen birinden bahsediyoruz. Annen değil baban değil kardeşin değil kendinde hak bulmuş üzerine burada senin dedikodunu yapmış. Senin bir şey gücüne gitmesin dilerim evladınla beraber kalan hayatını hep mutlu geçer hep huzurlu geçer.

Goat paylaşımda ben dahil 5 kişi daha etiketlenmişti ve bahsedilen kişide teyzemin kızı. Daha 20 yaşında diye evlenmesini erken bulduğu için öyle dedi.

Senin olmadığın en başından beri belliydi zaten. Nereden çıkardı böyle anladı bunuda anlamış değilim. Paylaşım olur olmaz altında hemen bir kaç yorum zaten oldu ve o yorumlarda teyzenin kızı olduğu anlaşılıyordu. Neyse sen boşver bunları tam düzeldin bunlara kafa takma işine oğluna odaklanmaya devam et keyfini hiç kaçırma. O bal surat güleryüzlü oğlunuda ısırıcam tam küçük adam maşallah

Goat canım zaten herkes tepki verdi. Herkesin tepki vermesine de şaşırdı. Aradığını bulamadı