Kızlar nasıl fantezilerden hoşlanırsınız eşim bana bu fanteziyi yapsa daha hoşuma gider dediğiniz bi fantezi türü var mı yada eşinizin hoşuna giden zevki doruk noktasına çıkarmak istiyorum değişik şeyler deneme istiyorum artık ki eşimde istekli fikir verir misiniz 🫶

cananlcm
    Kostüm olabilir onun içeriğine göre ilerleyebilirsiniz.
    Evin farklı yerlerinde yada dışarıda kaçamak yapabilirsiniz. Yakalanma korkusu yaşanılan ilişkiler daha çok zevk ve heyecan veriyor.
    Dominant köle fantezisi de iyi oluyor. Ufffff ama ya içime soktunuz şeytanı

benseninanonimm kostüm falan hak getire piyasadaki her şeyi aldım banada duyulmamış bişey lazım arada araba fantezi de yapıyoruz ama sahil ve orman gerçekleşmeyecek bir hayal olarak kalacak sanırım he birde kamp çadırı fantazim var bunuda ilerleyen zamanlarda yapacağız

yrgn1mmy Ben yaşlandım ya öyle dışarda arabada ormanda filan yapmamam, ben başka evde ya da evde misafir varken de yapmam, kostüm sevmem ,o yüzden benden fantezi beklemeyin benden geçmiş o işler 😂

geceninteni bu durumda aldatıyor gibi ama ki senden habersiz de yapıyordur bunu o konu da ne düşünüyorsün nasıl miden alıyor böyle bir şeyi gerçekten