benseninanonimm benseninanonimm kostüm falan hak getire piyasadaki her şeyi aldım banada duyulmamış bişey lazım arada araba fantezi de yapıyoruz ama sahil ve orman gerçekleşmeyecek bir hayal olarak kalacak sanırım he birde kamp çadırı fantazim var bunuda ilerleyen zamanlarda yapacağız
TombulHatun yrgn1mmy Ben yaşlandım ya öyle dışarda arabada ormanda filan yapmamam, ben başka evde ya da evde misafir varken de yapmam, kostüm sevmem ,o yüzden benden fantezi beklemeyin benden geçmiş o işler 😂
yrgn1mmy TombulHatun senden mi geçti hey yavrum hey taş çıkarırsın sen ne kirli çıkısındır seeeen ☺😂🌸❤
cananlcm geceninteni bu durumda aldatıyor gibi ama ki senden habersiz de yapıyordur bunu o konu da ne düşünüyorsün nasıl miden alıyor böyle bir şeyi gerçekten
o_hayat_benim geceninteni ben böyle bir şeyi kesinlikle desteklemem eşimdende midem bulanırdı asla yaklaşmazdım ona herkesin kendi seçimi ama uygun bulmuyorum
dertetmempertederim2 1ladyy bence öyle yaa bide edepsizlik güzellemesi yapıyo yarım akıllı yok karı ayarlıyomuş bizim köyde de domuzlar uçuyodu😂
1ladyy dertetmempertederim2 bazı şeyler asla normalleştirilmemeli ya gerçekse bile nasıl midesi kaldırıyor aynen valla😂😂