mommyof2boys canim bi benzerin olarak şöyle anlatayım sana ben 1.5 yaşındaydı oğlum hamile kaldım dogumum normal oldu zaten İlki de normal olmuştu.ikinci de doğumun 1 saatte oldu çok şükür zorlanmadı sanci anlari zorlandım ama geneli iyiydi Bende çok linç yedim mom da seni iyi anlıyorum:)) cinsellik konusunda ise do sonra1 ay en fazla iliskiye giremedim o da dikislerden sonrasi alışmaya başladım suan 1 sene oldu aşırı rahat bi şekilde hiriyorum sıkıntı yok genişleme falan da olmadi

mrvehl çok teşekkür ederim içim rahatladı, ne kadar da olsa bi acaba vardı aklımda. Doktorum ikinci doğum daha kolay olur istersen epiduralli sancısız normal doğum da olabilir dedi yaptırsam mı acaba sancısız olması çok cazip geldi 😬

lgrth toparlar ya çok iyi bir kas yapısı var vajinanın vulva konusunda bir şey diyemiyorum ama😂

mommyof2boys hiç inanma oyle şeyleri vucud alışmış oluyo emin ol ki bende çok korkmuştum ama 1 saatte doğurdum boşu boşuna uyusturmalarina gerek yok ben devlet hastanesinde digurdum

Ben ilk doğumumu yaptim benim de suyumu patlattılar kendi patlamadı dogumum çok kolay oldu yanlış ikinmaktan benim içimde çok yirtiklar vardı dıştan kesi de attılar o 5 tane içeri de kaçtan bilmiyorum ama 3 buçuk saat doğumhanede dikiş atıldı yarım saatte de doğurdum hepsi toplam girisimle kanamam oldukça dikilmemiw yer kalmış diyip tekrar bakıp dikiyorlar di . Diyeceğim o ki dikiş çok önemliymiş doğuma girerken doktorunuza ebenizi güzel dikilmesini dar dikilmesine istiyormussunuz artık onların insafina kalıyoruz. Ben bazen iliskilerimde çok darmis gibi hissediyorum bazen çok bolmus gibi hala anlayamadım ama her ilişkide ilk günkü gibi ilk başta zorlanıyorum. Ama artık 2. 3. Dogumlardan so ra vajinada yapısından da dolayı olarak tabiki genisliyormus ilk doğumda bile dikis çok önemliymiş yani öyle söylediler bana Bende araştırdım baktın ama çok geniş falan 1 günlük aynı gün taburcu olabileceğin şekilde daraltma operasyonu da gecire biliyorsun acısı ağrısı falan nasıl bilmiyorum onu

mrvehl yaa gerçekten mi bi cesaret geldi şimdi, benim ilk doğumum da görece kolay oldu, tam açılma olana kadar çok fazla sancım olmadı ama doğması için sancı lazım deyip suni verdiler 45 dk da doğdu ama suni çok zordu

vahsikelebekk ilk doğumda toparlamıştı zorlandım hatta ama sık ilişki iyice gevşetiyor onu da adet dönemi toparlıyor 😅 egzersizler iyi işe yarar diye düşünüyorum

06ky yani inşallah gerekmez ama mecbur kalınırsa daraltma ameliyatı da olabilir inşallah kimseye gerekmesin, benim ilk doğumda 3 dikiş vardı sadece, ama sonrasında bi genişleme hissetmemiştim yine aynı olsa keşke

mommyof2boys benimdenilk dogumda 16 saat sürdü şunu verdiler ama ikinci dogumum çok kolaydı çok şükür inşallah seninde öyle olur sağlıkla kucağına al insallah