Selam kızlar, buraya happymom dan geliyorum. Soracağım çok merak ettiğim bazı şeyler var ama orda soramazdım. Malum linç yeme ihtimalim çok yüksek konu cinsellik olunca 😬 Şimdi sorum şu lütfen deneyim sahibi olanlar aydınlatın, 3 yıl önce normal doğum yaptım, şimdi hamileyim ve bunun da normal olma ihtimali yüksek ikinci daha rahat oluyor diyorlar. Bebeğimin sağlığı herşeyden önemli ama bazı gerçekler de var 2 normal doğum sonrası cinsel hayat etkilenir mi? Genişleme çok olur mu yaşayan var mı?

mommyof2boys 2. Çocuk sonrası için bilgim yok ama merak ettiğim şey var ilk çocuk sonrası genişlemeniz oldu mu sizin
    benim olmadı tam tersine darlaştı sanki eşim de öyle diyor hatta doktor biraz fazla dikmiş sanırım 😄
    Ama ilk yada ikinci çocuk diye farketmeksizin ilk çocuk da da genişleme yaşayan var o doğum anına bağlı her türlü yine hemen hemen aynı büyüklükte kafa çıkıyor. 2. Çocuk ta ayriyetten 2 tane kafa çıkmıyor pek farkı olmaz diye düşünüyorum etrafımdaki normal doğum yapan kadınlara göre yorumladım 😊

mommyof2boys askim soruyorsun diye söylüyorum 🤣 2 cocugum var biri 9 biri 2 olacak insallah🙏🏻🤍
      Ilk dogumum coook kolaydi hatta ebeye ben böyle 10 tane dogururum demistim (aci esigim cok düsük canim cok kiymetlidir)

1. Dogumdan sonra ebeye beni yada esimi kisirlastirin demistim o kadar zor ve aci cekerek dogum yapmistim (ama ebeninde sucu var cünkü suyumu patlatti ve hic suyum olmadan kuru kuru dogum yaptigim icin cünkü suyunla beraber bebis kayip geliyor resmen diger türlü kaygan olmadigi icin cikmasi uzun ve zorlayici oluyor)

Genislik konusuna gelirsek esimde bende hala zevk aliyoruz yani esim genislik hissetmedigini söylüyor

mommyof2boys her doğum farklıdır tabi ama benim ilk doğumum kolay ikinci doğumum zor oldu çünkü oğlum biraz iriydi kafası büyüktü. İsteksizlik oldu bende doğumlardan sonra ama bir süre sonra kendiliğinden geçti, doğumdan sonra vajina da rahim de toparlanıyor canım merak etme bende genişleme olmadı eşime de soruyorum ara ara o da genişleme yok çok iyi diyor

Moonlight_ suyumu patlatti ve hic suyum olmadan kuru kuru dogum yaptigim icin cünkü suyunla beraber bebis kayip geliyor resmen diger türlü kaygan olmadigi icin cikmasi uzun ve zorlayici oluyor

Ayyy ciddi misin 😩 benimde suyumu patlatmislardiiii kesi bile atmamislardi bagira bagira doğum yapmistim ölüm gibiydi gerçekten

firdevskartal
          @Sutlucikolati
          alttan acikligi bakarken patlatti canim evet olmasi gereken bu ama beni hep kaldirdi hareket ettirdi suyum akarken bende dedim suyum akiyor diye zaten sancidan ölüyordum o an ölüyorum saniyordum sancidan.
          Ebede iyi iyi dedi ben ayakta harelet falan ederken resmen suyum akti gitti sonra bitti. Mesela ilk oglumda suyum evde geldi sizinti seklinde ve o zamanki ebe bana kesinlikle ayakta durma dedi ve yattigim yerde sag sol yaparak harelet ettirdi kalcamdan suyum gitmesin diye

ayazz ben ilk doğumum sonrası bi fark hissetmedim yine aynı şekilde zevk alıyorum, umarım ikinci sonrası da toparlanır yaa

Moonlight_ yaa inşallah benim de aynı şekilde olur, genişleme ihtimalinden dolayı sezeryan tercih etmem ama sonrasında bir de daraltma için bişey yaptırmak gerekmesin istiyorum 😬