İlk geceden beri başaramadık… Aynı durumu yaşayan var mı?”
mv_ ben ilk evlendiğimde de bu sorun olmuştu ama 1 ay sonuna doğru düzeldi hatta ilk zamanlar ağlıyordum iliski esnasında psikolojim iyice bozulmuştu sanki beceriksizmjsim gibi geliyordu ama kendimi Motive etmeye çalıştım esin de anlayışlı ise rahatsın ama değilse ikide bir darliyorsa sıkıntı . 2 günde bir deneyin her gün her gün olmasın ama ara ara deneyin mesela ben 5 yıllık evliyim iki çocuk doğrulama rağmen her an zevke gelemiyorum seksi bireyler giydiğimde kendimi motive edip daha güzel bi iliski yaşadığımı düşünmüyorum böyle şeyler de etkili illa tıbbi bisi değil yani biraz da senin çaban isteğin onemli
mv_ hayır tatlım dildo yetmiyor oraya kadar 😂😂😂 kapısına kadar gelip orda kalıyor ileri gidemiyor 😂😂
mv_ ayrıca korkma kadın çorabını eline al sağa sola aşağıya yukarıya çekiştir. Vajinada öyle esnek. Ne sokarsan onun şeklini alır. Düşün bebek kafası çıkıyor orda . Kendini sürekli motive et. Yapabilirim herkes yapıyor bunu. Korkuşacak birşey değil yani.
sonuklale12
Tabi canım 😅
Haklısın canım teşekkür ederim önerilerin için :)
Kendine güzel bı kostüm al hazırlan jel mutlaka kullan.8 yıllık evliyim hala karşılıyorum geriliyorum jelin çok faydasını gördüm
Ya ben dilatörle denedim ama en incesiyle sadece yarısını yapabildim 🥺
Başı rahatca giriyor ama ilerletince sanki içerde sert birşey var gibi acıyor dahada ilerletemiyorum normalmi
ağlicam artık sanki hiç olmicak gibi geliyo
Ve elime bi ayna aldım inceledim orayı serçe parmağımın ucundan bile küçük delik resmen 😣
mv_ 10 cm kadar açılabilen bir yer kendini bu kadar sıkma bende çekiniyordum yataga girip uyuyormuş gibi hareketsiz yattım😄bir anda saldırıya uğradım ben dur acır yapma fln diye kendi kendime konuşurken bir anda içeri girdi yanma oldu içerde bekledi en fazla 5dk yaptı sonrası biraz batma oldu ama yogun bir acı rahatsız edicek bişey degil emin ol regl sancısının yanında bu sinek ısırığı yapay birşeyle denemek yerine gözünü kapat eşinin nefesini hisset sarılın öpsün gevşe senin duygusal olarak ten temasıyla bu işi halletmen lazım ilk başta hepsini içine almak zorunda değilsin biraz ilerlesin hareketsiz beklesin sonra azcık geri çekilsin beklesin hissedeceksin ama acı degil korkma sonuçta kıkırdak var kemik degil sert ama dildo kadar katı yapılı degil senin müsade ettiğin süre müsade ettiğin kadar içine girsin ve sadece beklesin bi kaç denemede devamlılığı gelicektir
- Düzenlendi
mv_ derin derin nefes alarak dene tatlım. Çok normal öyle hissetmem bende öyle hissettim. Alışana kadar en küçük boyuyla yap. Zaten başarmışsın baksana. Tekrar tekrar dene. Derin nefes al yavaş yavaş ittirmeye çalış. Evet orada birşey varmış gibi sana acı veriyor ama beynin sana oyun Oynuyor halbu ki orada hiç birşey yok. 😊 o serçe parmağından bile küçük dediğin yerden bir bebek dünyaya geliyor düşün ki ne kadar esnek orası. 😊 beynini dinleme başarabilirim diye içinden hep geçir ve çalışmalara devam et.