• Cinsellik
  • İlk geceden beri başaramadık… Aynı durumu yaşayan var mı?”

Merhaba kızlar,

Ben 6 aylık evliyim ama hâlâ eşimle birlikte olamadık. Aslında eşimi çok seviyorum, her şey yolunda ama o an geldiğinde istemsizce kendimi kasıyorum, panik oluyorum ve eşimi itiyorum. Elimde değil, kendimi rahat bırakamıyorum.

Kendi başıma denemeye çalıştığımda bile aynı şey oluyor. Serçe parmağımı bile içeri alamıyorum, sanki orada bir duvar varmış gibi hissediyorum. Çok korkuyorum, canım yanacakmış gibi geliyor. Bu duygularla baş etmek gerçekten zor.

Şimdiye kadar sadece sürtünerek yaptık.
Eşim de bu durumdan çok etkilendi. Birkaç kez denedik ama olmayınca o da üzülmeye başladı, artık denemek istemiyor. Sertleşme sorunu yaşamaya başladı ve kendini yetersiz hissediyor gibi.

Kadın doğuma gittim, doktor uyuşturucu krem ve ağrı kesici verdi ama hiçbir işe yaramadı. Krem asla uyuşturmadı, hiçbir etkisini görmedim. Artık ne yapacağımı bilemiyorum.

Aranızda benimle benzer şeyleri yaşayan, hatta doktora gitmeden bu durumu aşan var mı? Deneyimlerinizi ve neler yaptığınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

mv_ çözüm için bir bilgim yok fakat vajinismus bu tamamen psikolojik destek almaniz lazim bilgisi olan varsa umarim yardimci olur

mv_ bende aynı durumu yaşadım 3 ay boyunca ne yaptıysam olmadı bilerek kavga ederdim eşimle odaya gelmesin diye o derece korkuyordum sonunda psikoloğa gittim konuştuk VS pek etki etmedi açıkçası bende senin gibi serçe parmağımı dahi alamiyordum sonra psikolog bize dilator diye birsey aldirdi küçükten büyüğe onu kullanmaya baslicaktim her seansta neyse aldık falan ben küçüğünü basarinca o akdar mutlu olmuştum ki 😅😅 diğerlerini de hemen denemiştim sanki hiç bir problem yokmuş gibi o gece yendim korkumu bu giriyorsa o da girer demek ki acıyacak birsey yokmuş diye sana inerim onu alıp kullanman kayganlastiriciyla google de arat anlarsın zaten ben bunun için mi bu kadar korkuyordum diceksin 😚

• Düzenlendi

@kukulii87
    Teşekkür ederim cevabın için ☺️
    Duymuştum vajinismus için dilatör önerildiğini ama daha serçe parmağımla bile yapamıyorsam dilatörle hiç yapamam diye almayı bile düşünmemiştim
    Dilatörle yapınca kanama olmuşmuydu

mv_ vajinismus olmuş doktor demedi mi size cinsel terapi alsaniz değişir mi acaba bilemiyorum

mv_ söyleki ilk gece kanamam oldu benim zaten canım acıdığı için artık yapamadım korktum ama korkma dene yaparsın hiç ama hiç zor değil

mv_ çok zor bir durum öncelikle bende aynı şeyi yaşadım birebir anlattığınız gibiydim tam 6 ay sürdü terapiye gittik filan aştım şükür hiç korkmayın başarırsınız

mv_ canım öncelikle yalnız olmadığını bil çünkü şuan eminim bunu sadece sen yapamıyormuşsun gibi kendini eksik hissediyorsun seni çook çok iyi anlıyorum inan ki eksik bir yanın yok ve bunu yeneceksin ben yendiysem sende yenersin emin ol 😌 Ben 4 yıllık evliyim 2 yıl vajinismusu çektim berbat bir durum çok çok iyi bilirim her seferinde deneyip olmayınca ağlama krizlerini çokk çok iyi bilirim ilk 2 yıl hiç bir şekilde yapamadık sadece ilk gece kanama olacak kadar oldu ondan sonra hiçbir şekilde olması gerektiği gibi bir ilişkimiz olmadı sadece sürtünerek oldu ve hatta o şekilde sürtünerek hamile bile kaldım hemde 2 kere 😂 ilkim düşük oldu sonra oğluma hamile kalmışım 😌 doğum yaptım yine korktum beceremedik ilişkiyi tabi ben bu arada. Bunun için hiç doktora da gitmedim psikolojik destekte almadım ama vajinismusum belli yani bu aşırı korkuyorum böyle anlatamam neys ben kafaya koydum herkes yapıyorsa ben niye yapmayayım ki dedim başladım araştırma yapmaya bir sayfa da vajinismus tedavisinde kullanılan egzersiz setleri olduğunu okudum hemen Trendyoldan baktım sipariş verdim başladım bunlarla çalışmaya sıra sıra boy boy zaten hergün yavaş yavaş acele etmeden denedim , en büyüğünü alabildiğimde ağladım resmen ama mutluluktan🤭 en büyüğünü aldığım an eşime mesaj attım akşama deneyelim diye 😂 öncelikle kontrol sende olsun canım o zaman daha az gerilirsin ben ilk o şekilde başardım çok afedersin ama sen üstte olursan kontrol sende olursa daha kolay olur 🤭😌 böyle işte sana da umut olsun diye yazdım hiç korkma 2 yıldan sonra ben başardıysam sende başarırsın kafada bitiyor inan bana 😌

mv_ aparatlar var vajinusmus için onları alıp evde denemeye calisin kendinizi baya rahatlatin sonrasında en ufak boydan yavaş yavaş sokmaya calisin vajinaniza kafanızda olumsuz düşünce olmasın ve başarabileceğinize inanarak yapın netten vajinusmusu yenenlerin yazılarını okuyup motive edin kendinizi yapmadan hemen önce

mv_ peki yanlış anlamazsan bir şey sorcam. Bir korkun mu var bakirelik ile ilgili. Yanlış anlama sana bir şey demiyorum ama zar bu bazen kanamıyor. hani eşin nasıl biri eğer kanamazsa sana laf yapar kavga eder diye mi korkuyorsun o yüzden psikolojik de olabilir

mv_ benim kız kardeşim de aynı şeyi yaşadı ve kadın doğum doktorundan tedavi ald. Üç ay eşiyle beraber olamadı psikolojisi bozuldu vajinismus varmış tedavi gördü geçti sana da öneririm

• mv_ bunu yanıtladı.

mv_ 3.5 sene yapamayıp sonunda yapan 1 düşük be sonunda normal doğum yapan biri olarak diyorum arkadaşların dedikleri gibi o dilatör mü ne zıkkımsa onu al + lokal anastezi al eczaneden. Bu kadar basit bebişim. Profilime gir bir arkadaşla konuşmuştuk orada detaylar var ☺️ kimler neyi başarıyor biz kadınız ve başarırız sen yeterki iste.

• mv_ bunu yanıtladı.
        • mv_ bunu beğendi.
          • Düzenlendi

@firdevskartal
          Kanamayacak diye değilde kanayıp acıyacak diye korkuyorum çok dar ve sığmaz gibi geliyor bana Eşim parmağıyla denemişti kanama olmadı ama çok yanmıştı ozamandan beri korkuyorum

aslan123
            Hangi doktorda tedavi olduğunu biliyormusunuz ?

mv_ olay tamamen zihninizde bence kendinizi ilişkiye tamamen hazırlayıp kaba tabirle azıp hayal kurarak çok isteyerek bu durumdan kurtulabilirsiniz

mv_ haberdar et bizi bak herkes onla başarmış

@burjuva
              Olmuyor başta çok istekli olsamda olay girmeye gelince kasılıyorum kuruluk oluyor sonra