• Muhabbet
  • İnsanlar ne kadar nankör resmen kabul etmedi

Kızlar biz eşimle memlekete gideceğiz abimin yanına bi o var zaten herneyse . 5 senelik arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi . Yazdım bende kanka biz gelcez abimlere müsaitsen bir gün sende kalalım uzun zaman oldu özleştik yazdım . Çocuklar da gelecek ama dedim geçen sene gittik kahve içmeye seneler sonra görüştük bak oğlum etraf karıştıran biri değil masada da çiçek vardı dal şeklinde birini almış mutfağa koymuş bana yazdı gidince oğlun çiçeği kırmış lan nasıl çocuk ne yaramaz yazmış . Bende yazdım işte biz gelcez diye istemesen söyle kalmayız kahve içer gideriz dedim . Kahve içeriz yemek yeriz kalmayın dedi yani şok oldum . Tamam kabul etmek zorunda değil ama en azından bi bahane uydurabilirdi ben kalalım mı yoksa kahve içip gidelim mi dedim öyle dedi işte . Bu saatten sonra da arama mesafe koyarım yani . Linç edebilirsiniz ama ne bilim bana garip geldi seneler sonra görüşeceğiz mesela

heln yok canım zaten. Gitmem bu saatten sonra yazdım az önce gelmem korkma bu saatten sonra dedim şaka yaptım yazmış direk görüldü attım

Moonlight_ az önce yazdım zaten canım kahveye de gelmeyeceğim korkma yazdım şaka yaptım demiş bende görüldü attım

sizene her sakanin altinda bir gercek yatar kendisini kandirsin bence simdi isi saka yaptima vuruyor akilli salla gitsin bosver en iyisini yapmissin 🙏🏻🌸

sizene Parası neyse vereyim iban at deseydin. Gitmeme kararını vererek en doğrusunu yapmıssın. Tamam belki çocuk kırdı ama yani bu şekilde söylenmez her şeyin bir üslubu var.

SuVeAtes resmen çıktık 10 dk sonra yazdı çocuğun çiçeğimi saksıdan çıkarmış ne yaramaz çocuğun var lan yazmış bende özür diledim o zaman işte . Şuan. Da gitmem bu saatten sonra korkma gelmem dedim . Çiçek de canlı değil bu arada süs çıkarıp geri takılabilen cinsten

sizene Böyle arkadaş olmaz olsun bırak vardır bunda bir hayır demekki nasıl biri olduğunu anlamak için yaşaman gerekiyormuş. Bundan sonra koyarsın mesafeyi artık nasılsa sana kalmış ona göre davranırsın

SuVeAtes aynen canım böylece öğrenmiş oldum . Benimde evime gelen giden oluyor halıya dökülmedik şey kalmıyor ben daha hiç mesaj atmadım çocuğun şunu döktü lekesi çıkmıyor ne yaramaz diye

sizene böyle arkadaş mı olur iyi gün dostu resmen muhabbeti kes direk