Malesef kizlar catlatma igneside ise yaramadi bende adet oldum,cok uzgunum cok yorgunn 😔😔 Ne gelirse rabbimden gelir Allahim hayirlisini ver🤲🏻

karamelek21 stres yapma canım kafandan çıkar hatta hiç çocuk istediğini aklına getirme bile inşallah hayırlısı ile olur doğru zamanda ☺️

karamelek21 Sıkma canını şimdi zamanı değilmiş demekki vardır vakti zamanı Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲🏼

Benimde bu arada adetim 2 gün geçti ama adet sancılarım var anlamadım bir şey

Biyiklim oyle canim Rabbim ne eylerse güzel eyler🤲🏻 ama umutlanmamak elde deyil sonu husran

tazeann sadece umut edip sonda husrana ugramak acaip can sikici, adetin 12nci gunu doktorumla tekrar gorusecem bakalim ne dicek🥺

Biyiklim adetin duzenlimidir? Benim adetim duzensiz gecen ay 3 gun erken oldum bu ay tam zamani bugun 28 gun,takvine gore yarin olmam lazimdi bugun aksam ustu oldum

karamelek21 vala inanır mısın ben stres yapardım adet olunca hatta sevinirdim demek ki hazır değil mişim, sonra çıkardım aklımdan olursa olsun olmasa olmasın dedim takmıyacam dedim saldım tam aklımdan çıkardım stresi herşeyi adetim gecikti ptesi test yapacam bakalım ☺️

karamelek21
                  Olanda da olmayanda da bir hayr vardır en güzel zamanda en güzel şekilde hayalinden çok daha güzelini yaşatsın Rabb’im 🤲🏼 Yol devam ediyor yaşadıkça da devam edecek yorulabilirsin bu senin insan olarak en doğal hakkın o zaman dinlenmen gerekiyor beynini ve bedenini inzivaya çek farklı hobiler farklı aktiviteler ile meşgul ol stres yapmadan teslimiyete gir verecek olana güveniyorsan içindeki kaygı ve stres boşuna o ne yapacağını en iyi bilendir hüküm onun karar onun buz buna inanmış ve kabul etmişsek verdiklerinede vermediklerinede Amenna ve saddakna der tevekkül ile dua ile demeliyiz lütfen ferahla ve sana verilen bir sürenin daha sana neler kazandirabileceginin neler yapabileceğinin kendin için hatta belki de başkaları için nasıl faydalı aktivitelerde bulunabileceğin şeylerin muhasebesine başla bu zamanlar sana boşuna verilmiyor eminim sen bunu çok iyi biliyorsun sendeki bu güzel kişiliğin mutlaka bir anlamı var buna eminim gücünü enerjini çok net hissedebiliyorum yorul dinlen ağla rahatla öfkelen boşalt içini ve sonra kalk yoluna devam et. Unutma öldürmeyen her acı çok daha güçlü olmamızı sağlar 💞💪🏻

Biyiklim bende 2 senedir her ay olursa olur olmassa olmaz Rabbimin vardir bir bildigi diye gecirdim zamani adet oldugum an hep o an resetledim kafami ve yoluma baktim, ama iste dile koay koca iki sene, mesela dun yan bahcemde cocuklar oynuyordu iki kardes sesleri geliyor benim bahceye, benim oglum yanliz annecim su doldurim sende oynarmisin tmm dedi sonra 5 dk sonra sıkıldım dedi ve yan komsudaki seslere anne onlar kardesler oynuyorlar ben yanlizim sıkıldım dedigi an acaip yüreğime dokundu, eve hazir deyildim 6 sene bu sebeble hep erteledim cunku ben ogluma her anlamda yetebilen bir anne olmak istedim keza eşimde oyle, arkasindan hemen ikinci bebek gelseydi belki ogluma yeterine ilgi veremicek onu mahrum birakacaktik bu düşünce bizi hep erteledi ikinci çocuk dusuncesinden, ama dun ilk defa acaba hatami ettik dedim kendi kendime, yani o zamanda olurmuydu oda muamma,ama anne yuregi işte oglum yanlizliktan yakininca kendi kendime ona haksizlikmi ettim diye düşüyorum,Ama sunuda biliyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur🤲🏻 biliyorum olacak birgün umudumu kesmem asla elbet birgun o güzel haberi burda sizinle paylaşmak nasip olacak banada☺️ @uzmanprf

Biyiklim senin icinde tum kabimle dua ediyorum canim inşallah o guzel haberi senden duyariz senin kdr heyecanlandim ☺️🩷

karamelek21 haklısınız bende hep bu düşünce ile kendimi üzüyordum kızıma üzülüyordum ben aslında 2. Çocuk yapma fikri uzaktı bana gurbette tek olduğum için zorluğunu gördüm tek başına çocuk büyütmenin o yüzden düşünmüyordum, sonra annem ablalarim kardeşi olsun yazık günah haksızlık yapma tek çocuk olmaz büyüdüğünde bunu çok içine atacak dediler ve beni kararımdan döndürdüler düşünmeye başladım istediğim için değil sırf ailemin bu konuşması için yapmaya karar verdim ilk aylarda hiç stres yapmadım son 3 ayda artık korktum neden olmuyor diye ya hiç olmazsa diye stres yaptım hem bu stresi yaparken adet olurdum Sevinirdim yani benimki anlam verilmeyen bir duyguydu 😀sonra dedim kurban olduğum Allah vermiyorsa vardır Bi bildiği diyip rahatlıyordum Allaha bıraktım stres yapmamaya başladım hiç normal istemiyormuşum gibi devam ettim, şuan belli bir şey yok adet sancıları gibi sancılarım var belki olcam olursam da üzülmem, benim kızım da inan tek başına oynamasını bilmez beni hep çağırır ama kızımı iyice büyütmeden yeterince sevgimi ilgimi vermeden ikinciyi düşünemezdim haksızlık olurdu öyle de hem büyüdüler okula başlayacaklar yakında unuturlar yalnızlığı artık üzülme ☺️

karamelek21 inşallah canım bakalım hayırlısı olsun her şeyin ❤️bende çok dua ediyorum çocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah 🤲 senin için ayrı dua edecem ama inşallah tez zamanda rabbim nasip eder senden de duyarız güzel haberi ☺️🥰

Biyiklim bende iki sene once aynen bu duygulardaydim, cunku o aslinda icindeki korku iki cocuklu olmak bakabilecekmiyim ikisine yukum ikiye katlanacak, hem cok isteyip hemde adet olunca sevinirdim tuhaf bir sekilde ama gectigimiz yazdan beri oldu olacak diyet kilo verme sureci fln derken simdi bicak kemige dayandi gibi bir his olustu bende,ve bugun arkadaslarla parkta bulustuk, arkadasimin arkadasida geldi esinden ayrilmis 4 cocugu var yemin ederim ibretlik,her bir cocugunda bir hastalik var, hepsi ozel cocuk, ve ustelik serefsiz babasi ayrilmis cocuklari gelip görmüyor bile,Allahim dedimm bu nasil agir bir imtihan😭 şükürler olsunn halimize,