Kizlar hayatimdaki insan beni gerçekten seviyordu,değer veriyordu amma ilişkimiz çok toksitdi mesela hiç bir özel günde beni hediyesiz birakmazdi,aç kalirdi amma son parasina bana hediye alirdi başka ne diyeyim benim için tüm ailesini sülalesini karşisina aldi,teyzesinu kizi beni kiskandi ve iftiralar atdi amma benden 1 kez sordu oldumu böyle bir şey ve hayir dediyimde bana inandi ve her kesle kavga etdi beni el üstünde tutdu amma çok kiskancdi bunu giyme şuraya gitme şununla arkadaşlik yapma bende yay burcuyum özgürlüğümün kisitilanmasina dayanmiyorum ve bizim her özel günümzde beni mutlaka ağlatiyordu çok karişikdi benim söylediklerimi her zaman harfiyle yapiyordu amma son aralarda minnet koymaya başladi sen yapmiyorsan bende yapmiyorum falan gibisinde 1 ay öncede bana karşi büyük saygizlik yapdi ve ayrildim ve bu müddetde beni o kadarda önemsemedi ve kendi hayatina daldi bana neleri yapmam dediyise yapdi gözümün önündü bizim büyük kizli erkeklik arkadaş qrubumuz var orda görüyorum bana bir erkek yakinlaşinca konuşunca hemen onu kenara çekiyor konuşuyor kendi istediyini yapiyor amma ben biriyle arkadaş gibide konuşamam zaten ben yeni birisinu almayi düşünmüyorum amma isterim kiskandirmak pişman etmek ve çok kavgacil birisi ben ne yapayim ya yardim ediiin🥹
Ne yapayim
angell111 benden sana tavsiye ailesine akrabalarına nasıl davranıyorsa günün birinde sana da aynısını davranıyor zamanında almış etmiş bilmem ne göz boyama da olabilir o anlık mutluluk da olabilir ama seni kısıtlıyor ama k istediğini yapıyor sana da sadece kendi istedi şekilde davranmani istiyorsa hayatı sana zindan 3dee benden sana tavsiye böyle biriyle ne bir ömür geçer ne de arkadaşlık olabildiği kadar kendinden uzak tut ortak arkadaşların dahi carsa bir araya gelme görüşme eninde sonunda seni ağına düşürür benim eşimde sevgiliyken anası babasına bağırır beni tutardı a derdim beni herkesten çok seviyo şuan evlendik ve çocuk meselesi başka şeyler için falan sürekli kavga ediyoruz ne beyinsiz demediği kaldı ne bisi kıskançlık meselesi de kalıcı o zamanlar önemsemedim ama şuan bakkala gitsem ne gerek var ben alırım oraya gitsem benle git gerek yok diye diye 5 sene de sindirdi iyice kendi gezer eder bende sana birlikte gidersek bi yere oyle ki ben aşırı sosyal her yere giden biriydim okulumu dahi biraktirdi bana o yuzden film şeridi gibi geçti senin yazdıkların dikkat et derim evlilik koca bi macera ucu bucagi yok basit bisey asla değil
angell111 bence sIkintili birisi sunu giyme bununla konusma falan ve ayrilincada seni o kadar önemsememesi falan ne bileyim tuhaf geldi ben olsam hic cabalamam
angell111 kurtulduguna sevinmelisin bence biliyorum su an zor gibi geliyor ama 2 3 ay sonra oh be çok şükür diyeceksin suan bu kadar kisitliyorsa evlenince ohooooo disari bile cikarmaz seni onunla görüşme bununla konuşma diyormuş evlenince artık ailenle konuşma der belki şu anda da ailesinin akliyla hareket ediyor o yüzden sana soğuk davramisr olabilir hic uzulme degmez
angell111 ailesine nasıl davranıyorsa sana da ilerde öyle davranacak. Bırak ne hali varsa görsün aynı hatayı 2. Kez tekrarlama
Yaşın mi küçük bilmiyorum ama zaten bunun sonucunda da kararını vermişsin ayrılıp bitmiş
Daha da üstüne konuşma hayatına bak
Bu sadece bu şekilde seni yıpratır
Anladim kizlar teşekkurler,amma bit şey varki istemese bile çok şeye artik bir şey söylemiyordu ben ne istiyordumsa yapiyordu
angell111 köprüyü geçene kadar diye bir laf duydunmu bilmiyorum
İyi düşün taşın canim hayatını kendine zehir etme
angell111 boşvermişlik başlamış bile sen yaparsan ben yaparım yoksa olmaz kısıtlamalar yakında gülüyorsun bir ortamda konuşuyorsun diyede kavga çıkarır kendi hayatını yaşarken sırf zamanında bir iki hediye aldı diye yaptığı baskıyı görmezden gelme belliki yaşın büyük degil iki güzel söze iki hediyeye kandırırım gözüyle bakıyo sana istediğini yaptırıyo sevgi saygı deger olmadığı sürece istediği kadar kıskansın bir önemi yok büyük darbeler olaylar yaşamadan uzaklaş sonra canının yamasındansa iki aglar unutursun onun bulunduğu ortama girme kıskandırma çabalarına girme kendinden ödün vermek olur bu adilikten başka bişey degil kusura bakma bu düşünce iyi degil seviyorsa orta yolu bulur narsist bir insan karşısındaki ne hisseder çokta önemsemez bir ömür degil bir gün geçmez kendine hayatına yazık etme