Kizlar hayatimdaki insan beni gerçekten seviyordu,değer veriyordu amma ilişkimiz çok toksitdi mesela hiç bir özel günde beni hediyesiz birakmazdi,aç kalirdi amma son parasina bana hediye alirdi başka ne diyeyim benim için tüm ailesini sülalesini karşisina aldi,teyzesinu kizi beni kiskandi ve iftiralar atdi amma benden 1 kez sordu oldumu böyle bir şey ve hayir dediyimde bana inandi ve her kesle kavga etdi beni el üstünde tutdu amma çok kiskancdi bunu giyme şuraya gitme şununla arkadaşlik yapma bende yay burcuyum özgürlüğümün kisitilanmasina dayanmiyorum ve bizim her özel günümzde beni mutlaka ağlatiyordu çok karişikdi benim söylediklerimi her zaman harfiyle yapiyordu amma son aralarda minnet koymaya başladi sen yapmiyorsan bende yapmiyorum falan gibisinde 1 ay öncede bana karşi büyük saygizlik yapdi ve ayrildim ve bu müddetde beni o kadarda önemsemedi ve kendi hayatina daldi bana neleri yapmam dediyise yapdi gözümün önündü bizim büyük kizli erkeklik arkadaş qrubumuz var orda görüyorum bana bir erkek yakinlaşinca konuşunca hemen onu kenara çekiyor konuşuyor kendi istediyini yapiyor amma ben biriyle arkadaş gibide konuşamam zaten ben yeni birisinu almayi düşünmüyorum amma isterim kiskandirmak pişman etmek ve çok kavgacil birisi ben ne yapayim ya yardim ediiin🥹