herda okulda platonik asik oldugum bir cocugu baska kiz seviyor diye bilgisayardan tehdit mesaji yazip cikartip kizin masasina gizlice koymustum vazgecsin diye 😅

herda lisede 1 gün tanıdığım adama 31 yapmıştım sakso istemişti ama utandım neden bilmiyorum onu yapan ondan utanır mı diye sadece penisini öpmüştüm bu yeter sana diye 😶

Bende yazayimmmm. 2 sene önce felan nişanlım vardi. Nişan olduktan sonra öpüşme eşleşme oluyordu . Kocaman şeyi vardi. Ve kolları felan güçlüydü. Her dk öpmek felan istiyordu. Kalcma şaplak atıyordu o zamanlar çok güzel geliyordu ama şimdi ayrildik. Yaptıklarıma o kadar pişmanım ki… ama ilkim değildiiii ……😅😅😇😇

herda eşimle nişanlıyken araba yok evler dolu deniz kenarında bir kayalık vardı orda fikdik denedik ama dizlerim o kadar acımıştıki yapamamıştık

herda instagram da tanıştım aynı gün sevgili olduk,sanıyordum okul çıkışı yanıma geldi arabasında…

herda sıralayım hemen

1. Lisede kız arkadaşım diğer erkek arkadaşıma sakso yapmıştı. Tabi biz sanıyoruz arkada oturuyorlar. Sonradan öğrendik, aynı kız bizim okulun bölümünde başka bir çocuğa sakso yapmıştı.

2. Eşim askerden geldi tabi ben yanına gittim ev dolu boş bir odada fikfikfik ohhh ne iyi olmuştu. Kacamaklarin heycanı daha iyi oluyor.

3. Sur, orman, park, otel, eve atma üzerine eşimle fikfik ve sakso yapmıştım. ( surda sakso)

4. Liseden yine farklı bir kız arkadaşım gidiyorlar apart kiralıyorlar arkadaşlarla bu gidiyor sevgilisiyle odaya kapıyı kilitle fikfik yap okulun sonlarına doğruydu. Neyse okul falan bitti bu kız hamile kaldı alel acele evlendiler sonra çocuk kucağında düğün yaptılar.

5. Ay unutmam bir gün denize gittik bir çift var açılmış dikkatimizi çekti. Bir baktık seks yapıyorlar denizin içinde biz şok tabi 🤣🤣 bunu da 10-12 yaşlarında görmüştüm.

6. eşimle koltukta oturuyoruz üstümüzde battaniye oyy bir ellestik kimse anlamadı. Unutmam o günü boşaltmisti eşim beni elleri sağolsun. Yanımizdakiler de film izliyordu,😁

Şimdilik bu kadar😁😁😁

herda polislik oldum sonra😅 ama vazgecti ise yaradi oglanda zaten bana asikmis salak 🤣

herda benim oyle aman amanlik kacamaklarim yok ya asansorde sevismistik arabada sex yapmistik yagmurlu havada disarda sevismistik yangin merdivenlerinde ayni sekilde kacamaklarim bunlar 🥴