Kafenin tuvaletinde ve otoparkta seks yapmıştım hiç unutamıyorum sular seller gibi olmuştum tabi o zamanlar ergendim 🤣 şimdi asla yapmam

herda sevgiliyken eşimi çalıstığım yere ofise atardım gece gündüz farketmiyor fikfik yapardım bigün tuvalette yaparken patron anahtarıyla ofise dalmıstı tam ben gelirken korkudan gelemedimde aklım çıkmıstı sonra eşimi hemen o görmeden çıkardım hahshsh ama aklım hala orda kalmıstı 😂😂

dertetmempertederim2 hajhahhaa zaten bi sinirlendim yani bokmu vardı diye neyse bende çıktım işten saatim gelince eşime tekrar gidelim demeyede utandım dicek bana ne bu azgınlık daha demin yakalandık diye hejdjd😂

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

mmommy hiç sormaa 😀 ben bile düşününce kendimize şaşırıyorum bazen büyük cesaret 😃

mca yaradi yaradi herkese tavsiye ederim 🤣

herda nişanlılık döneminde sinemada en arka koltuğa geçer fik fik yapardık, oral yapardım🥹

herda eşimle ilk tanıştığımız da ben kuzenimle kalıyodum sabah evden erkenden gizlice çıkıp gün doğumunda arabada fik fik yapardık o zevki asla unutamıyorum

herda kocam araba sürerken ağzıma almıştım aayy şimdi ki aklım olsa yapar mıydım bilmiyorum