İlk ilişkinizden beri zevk alıp orgazm oluyor musunuz yoksa bunu zamanla mı öğrendiniz nasıl öğrendiniz
En başından beri zevk mi aldınız yoksa?
İlk ilişkide tabikide almadım. 7 8. De ağrım gecmeye baslamıstır ama asıl orgazmı dogurduktan sonra aldım. Yani üstte bi zıplayıp sürtününce orgazm oluyosun zaten. Eşinin de zevk aldıgını glrunce ve psikolojikte hazır olman gerekiyor.
Zıplayıp sürtünmek mi gerek yani 🤔
tontisko birde sürtünmeden kastınız tam olarak nedir sorun değilse açık anlatabilir misiniz ya bende keşfetmeye çalışıyorum da 🥲
@birkelebek nasıl anlatayım yani içindeyken ileri geri yapınca zaten o sürtünmededir dısardaki pipile degince zevkleniyosun işte
birkelebek gerdek gecesinden ben bişey anlamadım bu zamana kadar zevk alıyor muydum alıyordum ama boşalıyor muydum hatırlamıyorum 😃😃😃
tontisko hmm anladım
ayazz siz orgazm oluyor musunuz
birkelebek evet
tontisko dısardaki pipile
Ay buna istemsizce güldümm nasil güzel bir anlatis 🤭
birkelebek ilk iliskide kismen zevk almistim asıl zevki sonraki iliskilerde aldım
Ya birde çok kuruluk var bende neden oluyor jel kullanmak istemiyorum jelde hemen kuruyo eşim ilgileniyor benimle ama yinede kuru
birkelebek zaman zaman bende de oluyo monotonluktan olabilir belki de🤣 farklı yerde farkli pozisyonlarda deneyin
birkelebek ilk değil de ikinci ilişkiden itibaren zevk alıp orgazm oluyorum