Kızlar hamile kalınca göğüslerim büyüdü. Kıyafetlerim göğüs kısmı hep dar oluyor ve elimdeki sütyenlerden fışkırıyor canımı acıtıyor bazen. Şöyle göğsü olduğundan küçük gösteren, güzel toparlayan sütyen öneriniz varsa alırım bi dal😁💘
Büyük göğüs için sütyen önerisi‼️
birafitap LCW waikiki de D cup alıyorum önünde minik bir kurdele var dur link bulucam
birafitap bulamadım canım tükenmiş sanırım ama D cup al her türlüsü llır rahat sapları ince olmasına rağmen acıtmıyor
Penti lotus D cup
birafitap balenli almaya özen göster trendyol curve de var baya iyi toparlıyo
birafitap
Penti lotus güzel toparladı
Suwen minimizer toparlayıcı da çok iyi
birafitap @TombulHatun bi el atıver
birafitap https://www.glingerie.com.tr/products/b510-berlei-sutyen-4
Senelerdir kullanıyorum çok memnunum yıka yıka kullan yıpranmıyor ben E-F cup takıyorım bulabildiğim tek marka bu ve çoo güzel toparlıyor
TombulHatun gülmeyecekseniz bişey sorcam😂😂 E-F-D cup falan ne oluyor 😂 bizim burda bu iç çamaşırcı dükkan var ben yıllardır ordan alırım model beğenirim 90 ver derim alırım hiç böyle cup mup duymadım kadından😂
peynirlimakarnaa cup gögüs ölçüsü oluyor sen bir sütenine bak 90nın yanında harf de vardır nasıl direkt 90 veriyor b ben başlar cup ölçüleri 90 sırt ölçüsüdür, bunun tersini söyleyenlerde var ama ben neredeyse 10-11 yaşndan beri sütyen takıyorum böyle biliyorum 😂
TombulHatun geçen post açmıştım orda siz önerince gidip denedim ama benim göğsüme olmadı çok sivri durdu ama aynı yerde g lingerie farklı bi marka denedim o da çok pahalıydı 😂 almadım şimdi ama alıcam onu bayıldım chantelle adı
basak23 ben sevri seviyorum da biraz 😂 ona da bakayım bi deneyeyim beğenirim belki
TombulHatun ya ama denediğim yuvarlaktı 😂
basak23 evet baktm ve duruşunu beğenmedim toparlamayaz gidi duruyor hem de 3000 diyo 😂
birafitap ahaha 😅😅😅😂ah ah özledim beee hamile iken büyük memisleri 😁😁😁
TombulHatun evet ya işte pahalıydı ama çok iyi toparladı dünya genelinde en iyi toparlayıcılardan 2. Ymiş