• Öneri
  • Büyük göğüs için sütyen önerisi‼️

Kızlar hamile kalınca göğüslerim büyüdü. Kıyafetlerim göğüs kısmı hep dar oluyor ve elimdeki sütyenlerden fışkırıyor canımı acıtıyor bazen. Şöyle göğsü olduğundan küçük gösteren, güzel toparlayan sütyen öneriniz varsa alırım bi dal😁💘

birafitap bulamadım canım tükenmiş sanırım ama D cup al her türlüsü llır rahat sapları ince olmasına rağmen acıtmıyor

birafitap trendyolda KORSEFABRİKA diye bir mağaza var ordan bakabilirsin korse olarak aldım ben aşırı toparlıyor ve küçük gösteriyor tavsiye ederim

birafitap ay biraz pahalı ama geçen denedim Chantelle markası g lingerie de o kadar harika ki 3000 tl fiyatı benim memitolar ultura büyük g kap takıyormuşum sen düşün çok iyi toparladı zaten araştırırsan dünya genelinde en iyi toparlayıcılarda 2. Sıradaymış

TombulHatun gülmeyecekseniz bişey sorcam😂😂 E-F-D cup falan ne oluyor 😂 bizim burda bu iç çamaşırcı dükkan var ben yıllardır ordan alırım model beğenirim 90 ver derim alırım hiç böyle cup mup duymadım kadından😂

peynirlimakarnaa cup gögüs ölçüsü oluyor sen bir sütenine bak 90nın yanında harf de vardır nasıl direkt 90 veriyor b ben başlar cup ölçüleri 90 sırt ölçüsüdür, bunun tersini söyleyenlerde var ama ben neredeyse 10-11 yaşndan beri sütyen takıyorum böyle biliyorum 😂

TombulHatun geçen post açmıştım orda siz önerince gidip denedim ama benim göğsüme olmadı çok sivri durdu ama aynı yerde g lingerie farklı bi marka denedim o da çok pahalıydı 😂 almadım şimdi ama alıcam onu bayıldım chantelle adı

TombulHatun evet ya işte pahalıydı ama çok iyi toparladı dünya genelinde en iyi toparlayıcılardan 2. Ymiş