birafitap LCW waikiki de D cup alıyorum önünde minik bir kurdele var dur link bulucam
Büyük göğüs için sütyen önerisi‼️
birafitap bulamadım canım tükenmiş sanırım ama D cup al her türlüsü llır rahat sapları ince olmasına rağmen acıtmıyor
Penti lotus D cup
birafitap balenli almaya özen göster trendyol curve de var baya iyi toparlıyo
birafitap
Penti lotus güzel toparladı
Suwen minimizer toparlayıcı da çok iyi
birafitap @TombulHatun bi el atıver
birafitap https://www.glingerie.com.tr/products/b510-berlei-sutyen-4
Senelerdir kullanıyorum çok memnunum yıka yıka kullan yıpranmıyor ben E-F cup takıyorım bulabildiğim tek marka bu ve çoo güzel toparlıyor
TombulHatun gülmeyecekseniz bişey sorcam😂😂 E-F-D cup falan ne oluyor 😂 bizim burda bu iç çamaşırcı dükkan var ben yıllardır ordan alırım model beğenirim 90 ver derim alırım hiç böyle cup mup duymadım kadından😂
peynirlimakarnaa cup gögüs ölçüsü oluyor sen bir sütenine bak 90nın yanında harf de vardır nasıl direkt 90 veriyor b ben başlar cup ölçüleri 90 sırt ölçüsüdür, bunun tersini söyleyenlerde var ama ben neredeyse 10-11 yaşndan beri sütyen takıyorum böyle biliyorum 😂
TombulHatun geçen post açmıştım orda siz önerince gidip denedim ama benim göğsüme olmadı çok sivri durdu ama aynı yerde g lingerie farklı bi marka denedim o da çok pahalıydı 😂 almadım şimdi ama alıcam onu bayıldım chantelle adı
basak23 ben sevri seviyorum da biraz 😂 ona da bakayım bi deneyeyim beğenirim belki
TombulHatun ya ama denediğim yuvarlaktı 😂
basak23 evet baktm ve duruşunu beğenmedim toparlamayaz gidi duruyor hem de 3000 diyo 😂
birafitap ahaha 😅😅😅😂ah ah özledim beee hamile iken büyük memisleri 😁😁😁
TombulHatun evet ya işte pahalıydı ama çok iyi toparladı dünya genelinde en iyi toparlayıcılardan 2. Ymiş
basak23 öyleyse değer duruşununda beğendiysen hem online alıyorm denemeden 3000 vermem sanırım 😂