Kızlar kredi kartımı kapatmak istedim ve bana 780 tl maxi puan verdiler taahhüt falan vs yok geri. Ödemesiz ikna puanı dediler bunu kullanabilirsiniz dediler. Şimdi kullansam bişey olur mu anlayan var mı
Acil kredi kartı anlayan
kargobant
Bir şey olmuyor. Bankaların ikna etmek için kullandığı bir yöntem.
kargobant birşey olmaz bana da seneler 1 sene önce filan kapatıcam dedim diye 500 TL puan yüklediler kullandm kart da duruyor hala 😂
TombulHatun kart aidatı falan almadılar mı
TombulHatun yıllık 800 tl aidat var bazı kartlarda
kargobant hayır kartı hiç kullanmadm sordum puanı kullandğmda aidat kesilecek mi diye kesilmeyecek dediler ve kesilmedi duruyo öyle kart
kargobant genelde her bankanın yıllık aidatı var ben kartı hiç kullanmadğm için aidat kesilmiyor 1 kere bile kullanmş olsam her sene keserlerdi aidat
TombulHatun ben şimdi yanlışşıkla 500 tl diğer Hesabıma göndermiş ı’m😄😄 şimdi o para puanı da kullansam keser mi o 500 tl hemen fark edince kapattım geri yatıdkm kapatcam diyince de bunu verdiler
kargobant kredi kartından mı hesabınıza para gönderdiniz,
TombulHatun iş bank dan nays hesabına😄
kargobant jesaplar arası havale yapmşsn kredi kartıyla bir işlem olmamış anladığım kadarıyla öyleyse kart aidatı kesilmez
TombulHatun aşko işte iş bank dijital kredi kartından nays a yolla mişim
kargobant nays ı kullanmadm hiç ama kredi kartndan işlem yaptysan malesef aidat kesilir, ama bankayla konuş bence net kesin bilgiyi onlar verir garanti benden kesmedi ben sadece tanımadıkları honusla alışveriş yapmşrm