Kızlar kredi kartımı kapatmak istedim ve bana 780 tl maxi puan verdiler taahhüt falan vs yok geri. Ödemesiz ikna puanı dediler bunu kullanabilirsiniz dediler. Şimdi kullansam bişey olur mu anlayan var mı

kargobant birşey olmaz bana da seneler 1 sene önce filan kapatıcam dedim diye 500 TL puan yüklediler kullandm kart da duruyor hala 😂

kargobant hayır kartı hiç kullanmadm sordum puanı kullandğmda aidat kesilecek mi diye kesilmeyecek dediler ve kesilmedi duruyo öyle kart

kargobant genelde her bankanın yıllık aidatı var ben kartı hiç kullanmadğm için aidat kesilmiyor 1 kere bile kullanmş olsam her sene keserlerdi aidat

TombulHatun ben şimdi yanlışşıkla 500 tl diğer Hesabıma göndermiş ı’m😄😄 şimdi o para puanı da kullansam keser mi o 500 tl hemen fark edince kapattım geri yatıdkm kapatcam diyince de bunu verdiler

kargobant jesaplar arası havale yapmşsn kredi kartıyla bir işlem olmamış anladığım kadarıyla öyleyse kart aidatı kesilmez

kargobant nays ı kullanmadm hiç ama kredi kartndan işlem yaptysan malesef aidat kesilir, ama bankayla konuş bence net kesin bilgiyi onlar verir garanti benden kesmedi ben sadece tanımadıkları honusla alışveriş yapmşrm