• Sağlık
  • Kızlar çok acıyor bakar mısınız

Adetim aynı zamanda kötü bir grip de geçiriyorum sol kasığımda felaket batma hissi var ama çok tuhaf yürürken otururken resmen ameliyatlı gibi oturup kalkıyorum çok ağrıyor sabahtan beri bu şekilde devam ediyo lavaboya geçiyorum afedersiniz ıkınamıyorum bile grip olduğum için ilaç içiyorum onun etkisi mı veya usuttum mu ya da başka bişey mi var anlamadım yaşayan var mı aranızda?

arzus geçmiş olsun soğuktandir belki uzanıp iyice isin yada o bölgeye sıcak uygula belki birakir olmadi doktora gözük

arzus hastaliktan olabilir ya da gaz sıkışması olabilir dicem ama kasigimda demissin 🤔

perimasali802_

perimasali802_ ya zaten grip olduğum için battaniyenin altından çıkamıyorum sıcak tutuyorum yani kendimi anlamadim

arzus üşüttüğün için olabilir belki yani benim öyle oluyor üşütünce hemen sol kasığımda aşırı batma olur

arzus yumurtalıklarını üşütmüşsün vicut şuan hassas ekstra batma agrı olabilir bol su içmenizde fayda var kendinizi sıcak tutun çamaşırınızı sık degişin zaten gripten dolayı antibiyotik içiyorsanız onada iyi gelicektir