• Düzenlendi

Biyiklim oo hayırlı olsun gözün aydın 🙂🙂 elimi sana vermişim🙂🙂 adetin düzenliyse son adet tarihine uyumludur haftası bu arada

Biyiklim referans aralığına göre öyle görünüyor ama en net ultrasonla doktor görsün hiç erlemeden git biran önce baksın doktor sağlıkla kucağına al inşallah

lgrth teşekkür ederim canım inşallah elini sonuna kadar tutarım 😊♥️adetim düzenli değildi en son adet tarihim 11 martti

TombulHatun randevu alcam da erkek doktor diye alamadım 😅gün içinde kontrol edip alcam inşallah teşekkür ederim 😊❤️

Biyiklim Çok sevindim gözün aydın canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼💞

tazeann Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile 🤲♥️

Ayyy hayırlı olsunn canısıııı hayırla gelsin bebişiiinn 🥰🫂

Biyiklim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🌸 yine de uyumlu çıkar adetine 5 hafta 1 gün olarak çıkar yüksek ihtimal ultrasonda 🙂

lgrth inşallah canım ❤️o zaman adetimin bittiği günden sonraki ilk ilişki de mi tuttu 😅

Biyiklim hayırlı olsun canım Rabbım bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsin

• Düzenlendi

Biyiklim o belli olmaz yumurtlama ne zamansa artık belki bir hafta sonrasındadır 🙂 +2 haftayı yumurtama dönemini olarak ekleniyor onu da hamilelik haftasına katıyorlar 🙂 aşağı yukarı ortalama değer yumurtlama için 2 hafta bu arada 🙂 benimki erken olmuş çünkü tek korunmasız ilişki adetim biter bitmezdi

kukulii87 Amin inşallah canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲 ❤️

lgrth olabilir canım ben anlamam pek ama bu ay çok fazla akıntım vardı ve hiç durmadı diyebilirim. Senin gününde az kaldı Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲

Biyiklim kız istiyor muydun kaç çocuk var sende

egce istiyordum, 1 çocuk var

• egce bunu yanıtladı.