Şimdi ben 2 seans microblading işlemi yaptırdım ama kaşım tutmadı aktı hiç belli bile değil 3.seansa gideceğim haftaya eğer o zaman da tutmazsa pudralama yapalim diyip yeniden ücret ödemem gerektiğini söylediler şimdi 3.seansa gideceğim ya ne diyim yine tutmazsa param çöp olacak ve 4000 bin tl ödedim az para değil ne emeklerle biriktirdim . off ne yapayım fikir verin
Kizlar yardim 🥺🥺🥺
hatceeee farklı bir yere git 1 de tutmadı ikincide tutması gerekir üçüncü çok yani ya farklı bir yere git yada gitme yazık günah o kadar para veriyorsun niye tutmıyor benim kuzenim yaptı bir kere de tertemiz hiç sorun da yaşamadı
hatceeee simdi gittiginiz yerden eminseniz daha once tanidiklarin yapip memnun kaldigi bir yer ise,şöyle olabilir sizin cildiniz kabul etmiyor demek cunku benimde her sene tr yaptirdigim bir yer var 2 nci seansta sadece kontol amacli olur eksik acik yer varsa oda cok az olur,ve esimin halasida benimle birlikte yapti tutmadi daha oncese bir yerde yapmis senin cildin kabul etmiyor akiyor demislerdi gercektende oyle, o yuzden oda birdaha yapmadi cunku parasi cop,cunku bir hafta icinde akip gidiyor
karamelek21 yani yerinde olsam birdaha cesaret edip yapmam pudralamada tutmassa paraniza yazik,
hatceeee 1. Gittigin yerin kullandigi boya kötü olabilir yada 2. Senin cildin onu kabul etmiyor olabilir her cilt kabul etmiyor malesef bende yaptirdim 2 seans gittim 1 sene olacak hala ayni duruyor mesela
selen_serez akıyor maalesef tekrardan da para ödeyemem en iyisi gitmemek 😭🥺
Moonlight_ ürünler en kaliteli araştırdım gördüm ama cildim çok kuru ondan tutmuyor sanırım
karamelek21 tabiki birdaha yaptırmam ama onlarda ellerinden geleni yapmak zorunda değillermi sosyal medyalarda o kadar emin iddialı konuşuyorlar ki günlük paylaşım yapıyorlar bende güvenerek gitmiştim yani en başta parayı çatır çutur sayaraktan alması değil haksız mıyım
hatceeee microbladingten sonra kabuklanma oldumu ?
hatceeee canim eyerki kasina verilen sekilde bir dengesizlik veya boyanin renginin maviye griye donmesi gibi bir durum soz konusu olsaydi kesinlikle o yerin sucudur, ama guzel bir sekilde yuzunuze uygun bir kas sekli yapilmis ikinci seansta tekrardan geçilmiş, ama senin cildin kabul etmeyip armissa bu isletmenin hatasi deyil onlarda birsey yapamazki, bu yuzden en iyisi birdaha yapmamak
Moonlight_ oldu 3 gün su değdirmiyorum 7 gün boyunca hep durmadan vazelinledim sonra kabuklanıypr atıyor
karamelek21 teşekkür ederim haklısınız 😭 en iyisi ben bı ağlayıp geleyim
hatceeee kabuklandiysa kabukla boyada gidiyordur Vaseline hep sürdünmü? Bende kabuklanma hic olmadi mesela
hatceeee yapacak bir şey yok sağlık olsun
Moonlight_ evet bir günde 10 defa felan sürüyorum sürekli ama o halde rengi akıyor
hatceeee demekki kabul etmiyor askim ben olsam bi daha yaptirmazdim 😐