kızlar 14 Nisan’da geri çekilmeli ilişki yaşadım içeri sprem gitmedi ama yumurtlama dönemimi bilmiyorum en son 1 nisanda regl oldum 8 gün var reglime hesapladigimda yumurtlaama dönemi %4lük gözüküyor içeri sperm gitmedi dışarı boşlama oldu
Kızlar selam cevaplarınızı ihtiyacım var
- Düzenlendi
rmeysa bacım içeri sperm girmediğini nerden biliyorsun mikroskop eşliğinde ilişki yaşamadıysan içeri sperm girmiştir 😂 çünkü zevk suyunda bile spermler var nerden biliyorsun diye sorma (öyle hamile kaldım) 😂
- Düzenlendi
rmeysa geri cekilme korunma yontemi degildir hamileliği goz almalisiin bu sekkilde korundugun(!) surece
Sutlucikolati yaaa en etkili doğum kontrol yöntemi hangisi sence peki uzun süredir korunanlar yazsın
egce hicbir yontem %100 koruma saglamaz spiralle bile hamile kalan var spiral+kondom daha guvenli
Sutlucikolati Allah biz kadınlara yardım etsin adet olana kadar bi deri bi kemik kalıyorum stresten
egce streste geciktirir bu ay geçtikten sonra spiral taktirirsin icinde rahat eder canım
Sutlucikolati bi buçuk aydır adetim doktorun verdiği ilaç sonrası ya geçmiyor ki bitmiyor bitiyor banyo yapıyorum iki gün sonra tekrar oluyorum
egce tekrar git doktora ya da baska bi doktora görün
Sutlucikolati kanama kesilse gidicem de
egce askim kesilmedigi icin git diyorum zaten ya 😅
Sutlucikolati ha ondan mı spiral için diyorsun sandım😅🫣
Sutlucikolati bişey diyim mi işini bilen erkek harbiden geri çekilme ile hamile bırakmıyor. Annem ceketini atsan hamile kalır yani rahatsızlığı yok 20 yıldır öyle korunuyormuş şok oldum. Çocuk istedikleri zaman bir defa korunma olmuyormuş annem korunmasız ilişkiden nefret eder. Ve biz 3 kardeş için sadece 3 gece korunmamışlar. 20 yıldır da öyle korunuyorlar 😂 ben de onlara bakıp öyle korunayım dedim pcos var zaten diye, 4 yıl ancak korunabildim. Erkekten erkeğe değişiyormuş😂😂
yesilgozanne 🤣🤣🤣🤣 ama cok riskli ya😅
egce hiçbir yöntem %100 koruma sağlamaz