• +18
  • Kızlar selam cevaplarınızı ihtiyacım var

kızlar 14 Nisan’da geri çekilmeli ilişki yaşadım içeri sprem gitmedi ama yumurtlama dönemimi bilmiyorum en son 1 nisanda regl oldum 8 gün var reglime hesapladigimda yumurtlaama dönemi %4lük gözüküyor içeri sperm gitmedi dışarı boşlama oldu

egce hicbir yontem %100 koruma saglamaz spiralle bile hamile kalan var spiral+kondom daha guvenli

• egce bunu yanıtladı.

egce streste geciktirir bu ay geçtikten sonra spiral taktirirsin icinde rahat eder canım

• egce bunu yanıtladı.

Sutlucikolati bi buçuk aydır adetim doktorun verdiği ilaç sonrası ya geçmiyor ki bitmiyor bitiyor banyo yapıyorum iki gün sonra tekrar oluyorum

Sutlucikolati bişey diyim mi işini bilen erkek harbiden geri çekilme ile hamile bırakmıyor. Annem ceketini atsan hamile kalır yani rahatsızlığı yok 20 yıldır öyle korunuyormuş şok oldum. Çocuk istedikleri zaman bir defa korunma olmuyormuş annem korunmasız ilişkiden nefret eder. Ve biz 3 kardeş için sadece 3 gece korunmamışlar. 20 yıldır da öyle korunuyorlar 😂 ben de onlara bakıp öyle korunayım dedim pcos var zaten diye, 4 yıl ancak korunabildim. Erkekten erkeğe değişiyormuş😂😂

egce vallahi ben 6 senedir geri çekilme ile korunuyorum çocuk yaptığımız zaman dışında hep korundum Şuana kadar hicbirsey olmadı çok şükür etkili yöntem oldu

• egce bunu yanıtladı.