• +18
  • Kızlar selam cevaplarınızı ihtiyacım var

egce benim için en etkilisi doğum kontrol hapı oldu bir fiil 5 yıl kullandım bıraktım ertesi ay hamile kaldım

• egce bunu yanıtladı.

egce rahim kalımlaşması olabilir mi? Benimde bu şekilde tam 3 ay sürmüştü ameliyatla kurtuldum başka türlü kesilmedi

• egce bunu yanıtladı.

egce “hiçbir yöntem 100/100 kesin çözüm değil spiral-implant-haplar hatta tüp bağlama bile aynı tüplerini bağlatıp bana hamileyip diye gelen hastam bile oldu hiçbiri kesin çözüm değil dedi doktorum bana spiral+kondom önerdi 8 aydır o şekilde ilerliyorum şimdilik bi problem yaşamadım

egce doktorların bilimsel açıklamaları sana göre YALANSA sen geri çekilme ile korunmaya devam et canım bundan az bi süre sonra “kızlaar adetim geçti hamileyim galiba” diye post atanlardan biri de sen ol.

egce iyi bir doktor bul kürtajla kalınlaşmadı temizlet hormonlu spiral taktır bende annem de o şekilde kurtulduk illet bişey kalınlaşma hapla ilaçla geçmiyor ilerliyor ve rahmini almaya kadar gidiyor iş

peynirlimakarnaa sen niye bu kadar abarttın ki?arkadaşımız 6 yıldır geri çekilmeyle korunuyorum dedi bende zevk suyunda sperm var söylentisi yalan dedim bırak o cevap versin sana sorulursa cevaplarsın

egce canım ben rahatım zaten ister korun ister korunma tanımam etmem beni rahatsız etmez yani istemiyorum diyerek fikir soruyorsun bende sana bunu açıklıyorum çünkü kendim geri çekilme ile hamile kaldım 1 kez bile içeriye boşalma olmamıştı doktorum da bana böyle açıklamıştı bende SORDUĞUN İÇİN sana açıkladım sadece

• egce bunu yanıtladı.

egce farkındaysan burası herkese açık bir platform ve herkes birbirine cevap verebilir, eğer bu durumdan rahatsızsan özelden konuşabilirsin, cevap verilmesini istemiyorsan da yazmazsın ne yazık ki insanların sana cevap verip vermemesine sen karar veremiyorsun. Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar.. yukarıda sormuşsun en iyi korunma yöntemini insan gibi sana açıklamaya çalıştım sadece hani burası kadınların birbirine akıl verdiği fikir danıştığı sohbet ettiği bir uygulamaya sana insan gibi açıkladım sadece eğer hata bendeyse merak ediyorum seni rahatsız eden şey ne de bu kadar tepki gösteriyorsun?

peynirlimakarnaa canım yanlış anladın sanırım tabiki herkes birbirine cevap verebilir sen benim yazdığıma çok tepki verdin iyice oku sonra yazarsın

egce bu yazdıklarımızdan ne anladın da kadın kadının düşmanıdır diyorsun

egce canım benim senin yazdığına tepki niye vereyim sen geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak kullanabilirsin bu şekilde hamile de kalabilirsin veya yıllarca kalmayabilirsin de bu senin hayatın ve senin hayatını etkileyecek bişey beni alakadar etmez ki tekrar söylüyorum ben sana sorduğun için açıklama yaptım anlatmaya çalıştım önceki postlara bakarsan kaç kişi post açtı istemiyordum korunuyordum hamileyim vs diye sana bunu açıkladım sadece

• egce bunu yanıtladı.

peynirlimakarnaa tamam canım iyi ki açıkladın çok teşekkür ederim ama bi geri çekilmeyle yıllarca korunuyorum diyen var bi yapmayın ben yandım siz yanmayın diyen var o yüzden dedim şaşırdım yani bende geri çekilmeyle 2 yıldır korunuyorum ama biliyorum ki bi korunma yöntemi değil

egce geri çekilme şans işi sanırım biraz da bende ilk evlendiğimde 2 yıl korundum hep geri çekilmeyle en son hamile kalmışım haberim yok ama kardeşimle aramda 6 yaş var annem de hep geri çekilmeyle korunmuş yıllarca, nasip yani yiyecek ekmeği varsa spiralle de olur geri çekilmeyle de

@egce "# ben 3 yıla yakın spiral ile korunuyorum çok şükür bir sorun yaşamadım

• egce bunu yanıtladı.