Sexysempanze He anladım bu herkeste işe yaramaz tabii ters tepenide vardır.Kv yanında görmesi iyi olmamış.

Çok güzel taktik ama herkeste tutmaz. benim ki arar fırça atar ne işi var cebimde diye. ah ah kızlar benim ki çok pasif ne yapsam da adam da tık yok

Pinkpanter benimki tangayla kendini cümle aleme rezil ederdi akşama da seç değil dayak yerdim 😃😃 şaka bı yana cidden benimki öküz yapamam bunu

deleted_4033 sende bebek yok galiba jartiyer giysem ya meme vermek zorunda kalırım yada sallamak çocukları tak fişi bitir işine devam 😃😃

Panda kaynananlarda işimiz var diyip odaya mı giriyosunuz 😱

Panda niye rahatsız olayım 🙄 eşim böyle yapsa yerin dibine girerim çok tuhaf

Naberbenz Ya git işine ailelerimizle nasıl konuşucağımızı sanamı sorcaz senin yorumların gerçekten çok negativ seninle uğraşıp ne kendimin nede bebeğimin moralın bozamam bana cevap bile yazma.

Naberbenz yuh yani böyle mi dusunuyosun gerçekten. Durun Muş.. hep olumsuz ve lincleyici yorumların var yapma böyle m kadın kadına konuşuyoruz. Ama sen araya çomak sokuyosun.

Deleted4 kocan kaynanan kayınpederin aynı evdesiniz kocan odaya girip deseki kaynanalara bizim işimiz var rahatsız etmeyin normal bişey mi ne hissedersin abi bi bana mı tuhaf geliyor?

Naberbenz Çokmu zoruna gitdi sanane eşiyle birlikte olamayanlar sizler gelip burda kin nefret kusuyosunuz.Çok mide bulandırıcısız midemiz kaldırmıyo artık sizin kıt yorumlarınızı🤢

Panda eşimle birlikte olmadığımı nerden çıkardın 😊

Naberbenz normal gelene normal gelir gelmeyen de tuhaf gelir. Bu sizi ilgilendirmez bence. Olumsuz yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bütün defolun artık!