• +18
  • Yangın Var, Yangın Var, Ben Yanıyorum 🔥

papatyajfjdj En iyisini yapmıssın oranın edep tayfasını çekmek dert

SuVeAtes 1) nişanlıyken eşimle kalacağımız eve eşyalar geldiğinde fırsat buldukça kaçıyorduk ama planlı değil utangaçlık vardı yine de fikfik yapmıştık o utangaçlık ve yasak olması cok tatlı geliyordu

2)rekor denecek bi deneyim bizde yok henüz 😂
4) kücükken köyde uzun süreler aynı odada yatıyorduk kardesimle ben aynı yatakta yan divanda annemle babam. Bi gece annemle babamın sesine uyandıgımı hatırlıyorum nasıl midem bulandı kardeşim bebek uyansın diye kaç kere cimcikledim bi kaç mıkırdanıp uyumaya döndü annemlerde devam etmişti muhtemelen 9-10 yaşındaydım ama bok gibi bi hissiyattı

ceren1998 ahahahaah çok tatlısın kötü bi şey yaptığını sanıp babana kızman😂 cocukların gözünde anneler hep masum😇

ceren1998 bir evlilikte cinsellik gerçekten çok önemli

benneymisim bilmiyorum bende birilerini görmüştüm kimlerdi hatırlayamıyorum ama cinsellikte utangaç hissetmiyorum belki sende öyle bi tepkime olmuş olabilir 🤣🤣🤣 utanma kıızzz

Ben iki akrabamı görmüştüm öpüşürken bana çok günah gelmişti yaşları 17-18 falan dı

ceren1998 benimde bi yerlerden kuzenim beni parka götürme bahanesiyle sevgilisiyle buluşmuştu bi anda yürürken clok diye öpmüştü çocuğu dudağından şok olmuştum sjdndnnsjdns sevgililerin öpüştüğünü orda öğrenmiştim 🤣🤣 onlarda 17-18 falandı 18 di aynen sevgilisinin ismi şükrüydü aklıma zengin kız fakir oğlan dizisinde ki adam gelmişti hep sjdndn

dertetmempertederim2 bunlar kızdı ama ikisi de hiç yakıştıramadım kimseye bir şey de söyleyemedim ilk defa burda yazıyorum, şimdi ikisi de evli kocaları ile mutlu neden böyle bir şey yaptıklarını hala anlamış değilim

benneymisim valla yazık kız yeni yeni şeyler dene düşün yap eğlenceli de hem, ne utancan beeyaaa saldır pokemon ❤‍🔥🤣

coffe valla odada yapıyorlardı tabi ben küçüktüm pencereden bi baktım fikfik yapıyolar direkt kaçtım perdeyide örtmemişler 🤦‍♀️🤣