benneymisim nasıl aştın canım benim cesaretim yok
Yangın Var, Yangın Var, Ben Yanıyorum 🔥
ceren1998 yapmak istemiyosan boşver canım
dertetmempertederim2 istemediğimi her seferinde söylüyorum ama oda ısrarla yapmamı istiyor takmış kafayı
ceren1998 bi kere dene sende bilmiyomuşsun hiç ama araştır mesela nasıl yapılır ya da ne bilim hani yapmak istemiyosan yine sen bilirsin ama dene bence o kadar da kötü bişey değil ya da o seni yönlendirsin öyle öyle kendin taktik bulup yaparsın diye düşünüyorum ben
dertetmempertederim2 midem bulanır diye korkuyorum
ceren1998 okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum şeker falan atıyolarmış ağızlarına öyle yapanlar var
dertetmempertederim2 ne şekeri ki
ceren1998 çilekli falan heralde 😅 mideleri bulanmasın diye ya da ne bilim kız böyle burda da ortaya yazmak istemiyorum açıkçası😂
dertetmempertederim2 anladım
aykirikadin 🤣🤣 siz diğeri kısa olacak
ceren1998 ben yapmak ve yapılmasını istiyordum ama eşimle hiç konusmuyoduk böyle şeyleri o da hiç yapmamıştı ben de söylemeye utanıyordum. Son zamanlarda daha cesur davranınca o da talep etti ben de cesaretimi topladım yani utandıgım icin yapamıyodum ben istemediğim icin değil bi kere yapınca zaten aşıyosun ben tiksinç bulmuyorum kuzum ikimiz de duş alıyoruz o zaman yapıyoruz
benneymisim ben nasıl yapıldığını bile bilmiyorum 😏
ceren1998 ben de burdaki postları okuyarak öğrendim veya video falan izleyebilirsin
benneymisim video izlemek de istemiyorum
ceren1998 ben de izlemedim hiç valla telefonu virüs falan bulaşır bi de nerden izlediğini bile bilmiyorum 😂 ama burda açılmış bir sürü başlık var aratın orda tarif edilmiş ben o şekilde okudum ve yaptım cok detaylı tarif edenler vardı
benneymisim şeker yazmış tı birisi yapmadan önce diye
- Düzenlendi
SuVeAtes
soru 1: sevgiliyken ağaçların arasında yapmıştık off çok güzeldi birde,günübirlik tatil yaptığımız pansiyonda 😎🥳
Soru 2: ayy hatırlamıyorum ama az değil 😃😃
Soru 3: aksiyon,macera,romantik olurdu konusu hikaye ortaya karışık bisey olurdu bizimkisi valla her telden var 😅
Soru 4: yakalamadim ama eski evimizin alt katında komşumuzun sesleri inlemelerj geliyordu ve arkadastik o ara aramızda bozuktu çok mide bulandırıcı bir sesti yqq artık dayanamayip mesaj atmıştım sesiniz buraya kadar geliyor diye ben utanmistim onların adına resmen .
Ha birde şuan aklıma geldi kiz kardeşim çok küçükken annemle babamı görmüştü ayy anneme ters ters bakıp söyleniyordu kalçanın gördüm gibisinden falan 😅😅😅