• +18
  • Yangın Var, Yangın Var, Ben Yanıyorum 🔥

ceren1998 bi kere dene sende bilmiyomuşsun hiç ama araştır mesela nasıl yapılır ya da ne bilim hani yapmak istemiyosan yine sen bilirsin ama dene bence o kadar da kötü bişey değil ya da o seni yönlendirsin öyle öyle kendin taktik bulup yaparsın diye düşünüyorum ben

ceren1998 çilekli falan heralde 😅 mideleri bulanmasın diye ya da ne bilim kız böyle burda da ortaya yazmak istemiyorum açıkçası😂

coffe kusura bakmasın yok öyle kendi işini gör çek git. Madem seni düşünmüyor yapmam daha iyi kendi elimi kullanırım o da kendi elini kullansın çok yorgunsa. Cinsellik iki kişilik bir eylem ve ilişkide karşılıklı tatmin olunmuyorsa o seksin bir anlamı da olmaz.

ceren1998 ben yapmak ve yapılmasını istiyordum ama eşimle hiç konusmuyoduk böyle şeyleri o da hiç yapmamıştı ben de söylemeye utanıyordum. Son zamanlarda daha cesur davranınca o da talep etti ben de cesaretimi topladım yani utandıgım icin yapamıyodum ben istemediğim icin değil bi kere yapınca zaten aşıyosun ben tiksinç bulmuyorum kuzum ikimiz de duş alıyoruz o zaman yapıyoruz

ceren1998 ben de izlemedim hiç valla telefonu virüs falan bulaşır bi de nerden izlediğini bile bilmiyorum 😂 ama burda açılmış bir sürü başlık var aratın orda tarif edilmiş ben o şekilde okudum ve yaptım cok detaylı tarif edenler vardı

SuVeAtes
          soru 1: sevgiliyken ağaçların arasında yapmıştık off çok güzeldi birde,günübirlik tatil yaptığımız pansiyonda 😎🥳
          Soru 2: ayy hatırlamıyorum ama az değil 😃😃
          Soru 3: aksiyon,macera,romantik olurdu konusu hikaye ortaya karışık bisey olurdu bizimkisi valla her telden var 😅
          Soru 4: yakalamadim ama eski evimizin alt katında komşumuzun sesleri inlemelerj geliyordu ve arkadastik o ara aramızda bozuktu çok mide bulandırıcı bir sesti yqq artık dayanamayip mesaj atmıştım sesiniz buraya kadar geliyor diye ben utanmistim onların adına resmen .
          Ha birde şuan aklıma geldi kiz kardeşim çok küçükken annemle babamı görmüştü ayy anneme ters ters bakıp söyleniyordu kalçanın gördüm gibisinden falan 😅😅😅

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.