mmommy gerçekten mi 😂😂
Yangın Var, Yangın Var, Ben Yanıyorum 🔥
ceren1998 büyükler bide hjghbj
ceren1998 neyi aşamadın aşko
Ya kızlar ben 3 yıllık evliyim ilişki esnasında çok aşırı utanmadan kaynaklı zevk alamazdım ve canım çok yanardı O yüzden hep olsın bitsin havasındaydım hep kaçmaya çaloşırdım olmasın diye ve ben her istemediğim eşim küserdi
Neyseee bugün uyurken biraZ oynaştık derken iş ilerledi ve ben aşırı azgınlaştım ilk defa
Tam ben zevke geldim eşim boşaldı bitti😭 ikinciyi yapalım dedim yorgunum uykusuzm uykum var deyip uyudu ve zoruma gitti açıkçası😢 sizce uzatmalı mıyum bunu
Çünkü çok kırıldım O an
dertetmempertederim2 her defasında oral istiyor ben de yapamam diyor geri çeviyorum
ceren1998 istiyo musun peki istiyosan bence dene çekinme
- Düzenlendi
dertetmempertederim2 yapmak istemiyorum ama eşim çok istiyor nasıl yapıldığını bile bilmiyorum
ceren1998 ben de bunu aşamıyordum aştım ve hiç tiksinmiyorum yani güzel geliyo yapmak da yapılması da. Kafada bitiyormuş tamamen ben bunu anladım
Kiz şu uzun sorulari sormayin kisa sorular sorun kafam dağılıyor.cevaplayamiyorum 🥰
papatyajfjdj evet 😂😂
benneymisim nasıl aştın canım benim cesaretim yok
ceren1998 yapmak istemiyosan boşver canım
dertetmempertederim2 istemediğimi her seferinde söylüyorum ama oda ısrarla yapmamı istiyor takmış kafayı
ceren1998 bi kere dene sende bilmiyomuşsun hiç ama araştır mesela nasıl yapılır ya da ne bilim hani yapmak istemiyosan yine sen bilirsin ama dene bence o kadar da kötü bişey değil ya da o seni yönlendirsin öyle öyle kendin taktik bulup yaparsın diye düşünüyorum ben
dertetmempertederim2 midem bulanır diye korkuyorum
ceren1998 okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum şeker falan atıyolarmış ağızlarına öyle yapanlar var
dertetmempertederim2 ne şekeri ki
ceren1998 çilekli falan heralde 😅 mideleri bulanmasın diye ya da ne bilim kız böyle burda da ortaya yazmak istemiyorum açıkçası😂
dertetmempertederim2 anladım