- Düzenlendi
Koku takıntısı olan biri olarak parfüm postu acmak istedim gelsin parfümler herkesten bekliyorummm🥰 mis kokan bakım ürünleri de olur
Koku takıntısı olan biri olarak parfüm postu acmak istedim gelsin parfümler herkesten bekliyorummm🥰 mis kokan bakım ürünleri de olur
Ben başlıyorum once tabiki tam bu aylarda kullandıgım marka rituals den bu markanın koleksiyonu var bende cok seviyorum cünkü
Once jing serisinden baslicam cünkü bu benim en sevdigim böyle asırı temiz sabun gibi tertemiz dustan yeni cıkmıs kokmak istiyorsanız ben gibi asık olursunuz ve bu serinin vücut sac spreyi kalıcı yıkayana kadar gitmiyor kokusu ne güzel tertemiz kokuyorsun dusta ne kullanıyorsun diyorlar
rouge_ bu da Deodorantı her zaman yanımda tasırım o yüzden hemen cekip atıyorum .bu serinin Deodorant spreyi de cok güzel kokusu yine kalıcı ter kokusu sıfır diyelim tatildesiniz veya spordan cıktınız hava cok sıcak bunaldınız bir sıkıyorsunuz sanki dustan cıkmıssınız oyle bir rahatlama 🌿fakat içinde Aluminium var dikkat edenlerin bilgisine
rouge_ bu da bir baska serisi kiraz cicegi serisi vücut spreyi digerine gore kalıcı degil o kadar ama cok güzel buram buram cicek bahar kokuyorsunuz eşim kokluyor sürekli her sıktığımda dibimde birde bu markanın dus kopukleri cok güzel kokuları kalıcı vücut peelingleri harika bebek cildi gibi oluyor insanın teni hemde nemli bırakıyor müthis bisey bunun da deodorantı var tabiki bende ama bu serinin ki biraz beyazlık bırakıyor o yüzden hep yanımda tasımıyorum ama ter konusunda iyi fakat dikkatli sıkmak gerekiyor bu serinin muadil vücut kremi ve köpüğünü paylasmıstım almanyada olanlr alabilir koku tende cok kalıcı oluyor sprey ile
rouge_ parfum kullanmayi cok istiyorum ama kokudan hemen sıkılıyorum değiştirmek istemiyorum tek bi koku olsun istiyorum 😅
Sutlucikolati Ahhaha bende parfüm kullanmayı cokk seviyorum asla tek bir kokuda sabit kalamam farklı farklı kokmak istiyorum tek bir şişeyi bitirmek benim için zulüm 💁🏻♀️
Sutlucikolati benim imza kokum var ama yinede parfüm almayı bırakamıyorum o yüzden kücük boy alıyorum kendi parfümüm dışındakileri 😂